Nieuwe klap voor PSV: Schouten meerdere weken aan de kant

24 oktober 2024, 19:11   Bijgewerkt: 24 oktober 2024, 19:20
Foto: © Imago

Jerdy Schouten zal voorlopig niet in actie komen voor PSV, zo maken de Eindhovenaren bekend via de officiële kanalen. De middenvelder heeft een spierblessure opgelopen in de uitwedstrijd tegen AZ (1-2).

Schouten is de afgelopen weken het onderwerp van gesprek bij PSV. De middenvelder moest zich afmelden voor de interlandperiode van eerder deze maand, nadat hij volgens trainer Peter Bosz last had van oververmoeidheid. In gesprek met De Telegraaf vertelde hij toen zelf dat niet vermoeidheid, maar een knieblessure hem aan de kant hield.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Opvallende uitblinker bij PSV: ‘Zijn contract loopt nog maar acht maanden, wat zorgwekkend is’

Afgelopen zaterdag kon de controleur op bezoek bij AZ weer in actie komen voor de koploper. Daar moest Schouten zich in de rust laten vervangen door Armando Obispo nadat hij een hamstringblessure had opgelopen. Daardoor moest hij de wedstrijd van dinsdag op bezoek bij Paris Saint-Germain (1-1) al aan zich voorbij laten gaan.

LEES OOK: Noa Lang komt met fraai eerbetoon aan Abdelhak Nouri: ‘Moest zo zijn’

Nu blijkt dat het niet bij de wedstrijd in Frankrijk zal blijven voor de Oranje-international. PSV maakt donderdagavond namelijk bekend dat Schouten een spierblessure heeft opgelopen tegen AZ en meerdere weken aan de kant zal staan. “Dit is natuurlijk ontzettend balen, maar ik zal keihard werken om zo snel mogelijk weer belangrijk te kunnen zijn voor het team”, geeft de middenvelder zelf aan. Het is nog niet bekend wanneer hij precies weer in actie kan komen. Daarmee moeten de Eindhovenaren het op het middenveld stellen zonder het defensieve blok, aangezien ook Joey Veerman met een blessure kampt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang kijkt na AZ - PSV de camera in en spreekt vier woorden

Noa Lang lijkt bepaald geen spijt te hebben van zijn doelpuntviering in de wedstrijd tussen AZ en PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Veerman en Schouten is teveel van het goede. IK zie Feyenoord Psv passeren. Voor Psv is het een mazzel dat ze een betere trainer hebben

PSVikky23
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

nou, daar gaan we weer... Schouten eruit. Alsof we nog niet genoeg blessureleed hebben gehad. Misschien moeten ze hem in bubbeltjesplastic wikkelen voor de volgende wedstrijd.

AdoFan2020
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

blessures horen erbij.Maar het lijkt wel alsof PSV er een abonnement op heeft.misschien wat meer rust inplannen voor die jongens

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen