KKD-nieuwkomer Ilano Silva Timas verrast ESPN-commentator met geweldige actie

13 oktober 2024, 15:21   Bijgewerkt: 13 oktober 2024, 15:26
Foto: © ESPN

Een fraaie actie in de wedstrijd tussen MVV Maastricht en VVV-Venlo in de Keuken Kampioen Divisie. MVV-speler Ilano Silva Timas zette VVV-verdediger Diego van Zutphen op pijnlijke wijze te kijk, al herstelde Van Zutphen zich wel.

In de twintigste minuut leek Silva Timas zich vast te lopen in het duel met Van Zutphen, maar hij tikte de bal plots door de benen van zijn opponent. “Dan loopt de route eigenlijk een beetje dood… Maar hij opent zelf de weg weer! Ilano Silva Timas krijgt hier de handen op elkaar. Behalve de handen van Diego van Zutphen, die even flink in het ootje wordt genomen”, zei commentator Sjors Blaauw van ESPN.

Artikel gaat verder onder video

Van Zutphen wist de bal echter nog tijdig weg te tikken en voorkwam zo een kans. Eerder in de wedstrijd, in de tweede minuut, had Silva Timas al de 1-0 gemaakt voor MVV. Dat doelpunt was aanzienlijk minder fraai: de aanvallende middenvelder, in de zomer overgekomen van Excelsior Maassluis, was het meest gelukkig bij een scrimmage toen VVV de bal niet uit het eigen zestienmetergebied kreeg.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

TostiTijger
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

die Van Zutphen moet nog even oefenen op zijn verdedigingstrucjes. silva Timas laat hem eruitzien als een amateur. Maar goed, hij herstelde zich nog net op tijd. Volgende keer beter, Diego

Sloebersander
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

iedereen kan een keer in het ootje genomen worden. Silva Timas heeft gewoon flair, dat zie je niet vaak in de KKD!

RustigeReinier
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Mooi om te zien dat er nog spelers zijn die durven te miproviseren. Silva Timas brengt wat flair in de KKD, al blijft het natuurlijk een kwestie van consistentie. benieuwd of hij dit niveau kan vasthouden

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen