AC Milan-spits Morata meldt zich woedend op Instagram en kondigt vertrek aan

3 oktober 2024, 13:00   Bijgewerkt: 3 oktober 2024, 13:12
Foto: © Imago/@alvaromorata - Instagram/Realtimes

Álvaro Morata is woest op Marco Ballarini, de burgemeester van het Italiaanse plaatsje Corbetta. De burgervader onthult deze week op sociale media dat de spits van AC Milan een woning in zijn gemeente zou gaan betrekken, maar daar is de Spanjaard helemaal niet van gediend. Sterker nog, Morata voelt zich dusdanig aangetast in zijn privacy dat hij op zoek zegt te gaan naar een ander huis.

Ballarini pakt op zijn eigen Instagram-pagina uit met een bericht dat overduidelijk geïnspireerd is door transfergoeroe Fabrizio Romano. "ALVARO MORATA NAAR CORBETTA, HERE WE GO!", schrijft de politicus in chocoladeletters boven zijn post. "De Spaanse schutter is bezig met het afronden van zijn officiële verhuizing naar zijn nieuwe (geweldige) woning in onze stad", vervolgt Ballarini. "Weet je, ik ben zelf groot fan van Internazionale, maar ik ben blij om Morata te mogen verwelkomen in onze grote Corbetta-familie", besluit de burgemeester.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: UEFA is meedogenloos en schorst Rodri en Morata na uitlatingen op kampioensfeest

Morata reageert in zijn eigen Instagram Stories woest op de uitlatingen van Ballarini. "Beste burgemeester, bedankt voor het schenden van mijn privacy", schrijft de man die afgelopen zomer als aanvoerder van Spanje de Europese titel in ontvangst mocht nemen. "Gelukkig heb ik geen waardevolle spullen, mijn enige schat is de veiligheid van mijn zoontjes, die nu niet langer gegarandeerd is. Ik dacht dat Corbetta me privacy zou bieden, maar ik word gedwongen per direct een ander huis te gaan zoeken door jouw onvermogen om social media te gebruiken en je inwoners te beschermen", aldus Morata.

LEES OOK: 'Fonseca nú al op de schopstoel bij AC Milan', Gazzetta dello Sport schuift gedoodverfde opvolger naar voren

Afgelopen zomer nam AC Milan Morata voor een bedrag van 13 miljoen over van Atlético Madrid. De 31-jarige Spanjaard deed in het verleden in twee periodes bij Juventus al ervaring op in de Serie A, en tekende bij de Rossoneri een contract tot medio 2028. Inmiddels staat Morata op zes wedstrijden voor de club van Tijjani Reijnders en Silvano Vos, waarin hij twee keer tot scoren kwam.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van 't Schip schrikt van De Ligt en Mazraoui: 'Dit is onbegrijpelijk'

Analist John van 't Schip ziet een opvallend moment bij Manchester United, met Matthijs de Ligt en Noussair Mazraoui in de hoofdrol.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen