Mazraoui ondergaat operatie vanwege lichte hartproblemen

10 oktober 2024, 16:34   Bijgewerkt: 10 oktober 2024, 17:02
Foto: © Imago

Noussair Mazraoui is preventief geopereerd om lichte hartproblemen te verhelpen, dat melden onder meer BBC en Voetbal International. Naar verluidt kan trainer Erik ten Hag bij Manchester United enkele weken geen beroep doen op de rechtsachter. Eerder deze week meldde Mazraoui zich geblesseerd af bij het Marokkaanse nationale team.

In het duel met Aston Villa raakte de oud-Ajacied geblesseerd, waarna hij zich afmeldde voor de interlands van Marokko tegen de Centraal-Afrikaanse Republiek in de kwalificatie voor de Afrika Cup. Er verschenen berichten dat Mazraoui maandenlang uit de roulatie zou zijn vanwege hartproblemen, maar het gaat dus om een preventieve ingreep. De operatie is volgens de BBC succesvol verlopen, maar Mazraoui zal hiervan moeten herstellen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Mazraoui vertelt waarom hij koos voor een stap naar Manchester United

De verwachting is dat de rechtsachter, die ook op links uit de voeten kan, ‘binnen enkele weken’ weer inzetbaar is voor de geplaagde trainer Erik ten Hag. Wel is het aannemelijk dat Mazraoui de eerste duels na de interlandperiode van Manchester United aan zich voorbij zal moeten laten gaan. The Red Devils hervatten de competitie op zaterdag 19 oktober in eigen huis tegen Brentford. Daarna wacht Manchester United uitwedstrijden bij Fenerbahçe en West Ham United.

LEES OOK: Mazraoui heeft hoopvol bericht voor Manchester United-supporters: 'Het zal nog beter gaan'

Mazraoui maakte afgelopen zomer voor zo’n vijftien miljoen euro de overstap van Bayern München naar Manchester United. De Marokkaanse rechtsback wist direct een basisplaats veroveren en speelde tot nu toe in iedere Premier League-wedstrijd in de basis. In zijn eerste weken bij de club wist Mazraoui ook al direct een goede indruk achter te laten.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ruud Gullit betreurt keuze van Joshua Zirkzee: 'Hij had beter...'

Ruud Gullit denkt dat Joshua Zirkzee er afgelopen seizoen niet verstandig aan gedaan heeft om voor Manchester United te kiezen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen