Krabbendam weet wie Timber moet opvolgen bij Feyenoord

17 oktober 2024, 15:07
Foto: © Imago

Feyenoord heeft met Shiloh ’t Zand de opvolger van Quinten Timber al in huis, zo stelt Martijn Krabbendam. De 21-jarige middenvelder wordt door de Rotterdammers op dit moment verhuurd aan Heracles Almelo, waar ze enorm onder de indruk van hem zijn.

Sinds zijn komst naar Feyenoord in de zomer van 2022 maakt Timber een goede ontwikkeling door. De middenvelder groeide afgelopen seizoen uit tot dragende speler en kreeg van nieuwe trainer Brian Priske zelfs de aanvoerdersband toegewezen. Krabbendam en Michel van Egmond verwachten dat de vijfvoudig international komende zomer gaat vertrekken uit Rotterdam. Toch heeft Feyenoord met ’t Zand zijn opvolger al in huis, zo stelt de Feyenoord-volger in de Dick Voormekaar Podcast Extra.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van Hooijdonk tipt Feyenoord: ‘Daar maak ik me niet populair mee, maar…’

“Ik zie die Shiloh ’t Zand bij Heracles spelen en ik heb er ook wat mensen over gesproken. Die zijn wel laaiend enthousiast”, begint Krabbendam. “Ze zien in hem de opvolger van Timber.” De journalist benoemt vervolgens dat de jongeling fysiek sterk is en goed kan voetballen, wat de aanvoerder van Feyenoord ook laat zien. “Over die jongen hoor je heel veel positieve verhalen.”

LEES OOK: Transferadvies voor Ajax en Feyenoord: ‘Hij zou daar uitstekend meekunnen’

’t Zand werd afgelopen seizoen door Feyenoord gestald bij FC Dordrecht, waar hij in 39 duels goed was voor elf doelpunten en vijf assists. “Als zo’n ’t Zand bij Feyenoord komt met een jaartje Eredivisie in de benen, met betere spelers om zich heen en hij heeft ook de inhoud, dan ben ik heel nieuwsgierig hoe dat dan gaat”, besluit Krabbendam.

Denk jij dat Shiloh ’t Zand Quinten Timber kan opvolgen bij Feyenoord?

Laden...
296 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wieffer baalt achteraf van keuze bij Feyenoord: 'Is mijn eigen fout geweest'

Mats Wieffer betreurt achteraf dat hij alles op alles heeft gezet om vorig seizoen de bekerfinale met Feyenoord te kunnen spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Geen idiote aankoop van 20 miljoen. Geen terugkeer van een veteranen speler met een jaarsalaris van 3 miljoen of meer. Nee Feyenoord is zijn jeugdspeler al aan t klaar stomen en stapje voor stapje aan t voorbereiden voor Feyenoord 1. Dit is het beleid van Feyenoord die zij afgelopen jaren zijn ingegaan. En zie wat voor vruchten het afwerpt. Jeugdspelers vertrekken voor meer dan 20 miljoen tegenwoordig. De nieuwe spelen in Feyenoord 1 of worden al gereed gemaakt. Het ziet er weer eens rooskleurig uit in Rotterdam-Zuid. Vergeet Benita trouwens ook niet die zijn laatste wedstrijd een prachtige assist wist te geven en zich heel sterk ontwikkeld. Ik zie Heracles zondag er wel voor zorgen dat de 3 punten met gemak in Almelo blijven.

sneeuwschuiver
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Altijd die overdreven verhalen over jonge spelers. Laat 'm eerst maar eens een seizoen constant presteren. Timber vervangen is niet niks.

nelis92
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Laten we niet vergeten dat Timber ook niet meteen een ster was. Geef 't Zand de tijd en wie weet wat hij kan bereiken.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik zie toch liever iemand met beetje meer ervaring meer zekerheid zeker met oog op europees voetbal....

Rechtsbekaf
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Shiloh gaat Timber niet opvolgen maar diens (eventuele ! ) vervanger op die positie.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen