Luuk de Jong toont forse wond aan de camera en laat Milan van Dongen schrikken: 'Zo!'

5 oktober 2024, 23:32
Foto: © Imago

Luuk de Jong is niet ongeschonden uit de wedstrijd tussen PSV en Sparta Rotterdam (2-1) gekomen. De spits van PSV liep een forse hoofdwond op na een kopduel met tegenstander Pelle Clement, die ook geblesseerd raakte bij het moment. Beide spelers moesten zich laten vervangen.

De Jong bloedde hevig en liet zijn wond hechten. Het is zeker niet de eerste hoofdwond uit zijn carrière. “Ik denk dat je inmiddels een aardige compilatie kunt maken”, moet hij lachend toegeven bij ESPN. “Het gaat wel goed. Het is een beetje gezwollen. Drie hechtingen erin. Gelukkig hebben we nu even rust, dus dat scheelt”, doelt hij op de aankomende interlandperiode.”

Artikel gaat verder onder video

Milan van Dongen vraagt De Jong om zijn hoofdwond te tonen en schrikt van het resultaat. “Zo! Zo, even serieus… Ze hebben je goed geraakt.” De Jong was verrast door Clement, die met volle overgave het kopduel inging om de kopkans voor De Jong te verijdelen. “Ten koste van alles wil hij ‘m wegkoppen. Met alles wat hij heeft springt hij naar achteren. Dat verwacht je eigenlijk niet. Ik wilde ‘m richting goal koppen. Dan kom je hard tegen elkaar aan. Helaas gebeurt dat soms in het voetbal.”

LEES OOK: Noa Lang zorgt voor verbazing: 'Wat doet hij hier?!'

© ESPN
© ESPN

De Jong wist al snel dat hij gewisseld wilde worden. “Ik zag het behoorlijk bloeden. Dan kun je er wel nietjes in gooien, maar ik voelde ook de druk van de zwelling… Dan is het beter om het gewoon goed te hechten. Gelukkig hebben we een fantastische jongen die mij kan vervangen”, verwijst hij naar Ricardo Pepi.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Dissonant van PSV wordt hard aangepakt: ‘Ho, doei doei'

Een invaller van PSV maakte bar weinig indruk in de wedstrijd tegen Sparta Rotterdam.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen