Kylian Mbappé reageert razendsnel op vermeende verkrachtingszaak

14 oktober 2024, 19:22   Bijgewerkt: 14 oktober 2024, 21:03
Foto: © Imago

Kylian Mbappé maakt korte metten met een nieuwsbericht in de Zweedse pers. De spits van Real Madrid wordt indirect in verband gebracht met een onderzoek naar een verkrachting, maar ontkent de kwestie. Hij lijkt te suggereren dat zijn oude club Paris Saint-Germain iets met het nieuws te maken heeft.

Volgens de Zweedse krant Aftonbladet was Mbappé vorige week met enkele naasten in Zweden. De Frans international, vanwege een blessure niet inzetbaar in de huidige interlandperiode, bezocht een nachtclub in Stockholm. Na het bezoek van Mbappé en zijn gezelschap zou de politie een onderzoek hebben geopend naar een verkrachting die plaatsvond. “Volgens de melding moet het voorval donderdag gebeurd zijn in het centrum van Stockholm. Op maandag was de politie in het hotel waar de ster en zijn gezelschap verbleven tijdens hun bezoek.”

Artikel gaat verder onder video

Een vrouw zou zaterdag naar de politie zijn gestapt, al wil een onderzoeksrechter niet op de kwestie ingaan. Het Franse RMC Sport maakt melding van het nieuws van Aftonbladet en laat de naam van Mbappé vallen, waarna de spits reageert op X: “Fake news. Het wordt zo voorspelbaar, toevallig net voor een rechtszitting. 😉”

Daarmee doelt Mbappé op een zaak die dinsdag aanvangt bij de beroepscommissie van de Ligue de Football Professionnel (LFP), het organiserend orgaan achter de Ligue 1. De zaak draait om het vertrek van de spits bij Paris Saint-Germain, afgelopen zomer.

Mbappé vertrok transfervrij en meent nog recht te hebben op een achterstallig salaris. PSG is het daar niet mee eens. Daarom is een bedrag van 55 miljoen euro aan salaris en bonussen nog niet betaald aan Mbappé, die dat geld via de zitting hoopt te bemachtigen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Grote zorgen bij Real, alarmbellen gaan al af in Madrid: 'Dieptepunt is bereikt, imago staat op het spel'

Real Madrid verzekerde zich een paar maanden geleden nog van de eindzege van de Champions League en kroonde zich ook in eigen land tot de beste, maar inmiddels zijn er grote zorgen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Ajeto!
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zo in dat oranje uittenue van Real lijkt het net alsof hij zijn gevangenis outfit al aan heeft

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen