KNVB treedt naar buiten met slecht nieuws over Antoni Milambo

13 oktober 2024, 12:17
Foto: © Imago

Antoni Milambo moet het trainingskamp van Jong Oranje verlaten, zo maakt de KNVB bekend. De negentienjarige middenvelder van Feyenoord mist daardoor de afsluitende EK-kwalificatiewedstrijd tegen Zweden van maandagavond.

Milambo moet het duel wegens ziekte aan zich voorbij laten gaan. Het zal nog moeten blijken of hij inzetbaar is voor Feyenoord in de competitiewedstrijd in Deventer tegen Go Ahead Eagles van zaterdagavond.

Artikel gaat verder onder video

Jong Oranje speelt maandag om 18.45 uur in Nijmegen tegen de leeftijdsgenoten van Zweden. Jong Oranje-bondscoach Michael Reiziger roept geen vervanger op voor Milambo. Hierdoor gaat Jong Oranje zich met 22 spelers voorbereiden op het thuisduel tegen Zweden. Milambo zat donderdagavond negentig minuten op de bank tijdens de gewonnen oefenwedstrijd tegen Zweden (1-0).

LEES OOK: Antoni Milambo is heel eerlijk en doet onthulling over toekomst bij Feyenoord

Met 27 punten uit 9 wedstrijden is Oranje al ruimschoots verzekerd van de groepswinst en daarmee deelname aan het EK. Met een zege op Zweden kan de groepsfase worden afgesloten met een perfecte score van 30 punten. Zweden staat tweede, een plek die goed is voor deelname aan de play-offs, maar heeft slechts een punt voorsprong op nummer drie Georgië.

Gaat Jong Oranje maandagavond winnen van Zweden?

Laden...
182 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Antoni Milambo ziet sterren met 96 en 98 Oranje-interlands als inspiratiebronnen

Als kind keek Antoni Milambo graag naar twee Oranje-internationals in het bijzonder.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

BierEnBitterballen
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Milambo ziek? Dat is balen voor Jong Oranje, maar misschien een gelukje voor Feyenoord. Hopelijk is hij snel weer fit voor de wedstrijd tegen Go Ahead. we kunnen hem goed gebruiken

DubbeleEspresso
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Precies, laten we hopen dat hij snel herstelt. Maar eerlijk, tegen Go Ahead moeten we ook zonder hem kunnen winnen. Toch?

SneeuwSchuiver
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ziekte of niet, die jongen moet gewoon knallen voor Feyenoord.. Jong Oranje heeft de punten toch al binnen.. Maar goed, als hij echt ziek is, dan maar even uitzieken

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wordt je tegenwoordig ook al naar huis gestuurd als je ziekjes bent? Of is hij zo ziek dat hij een gevaar vormt voor de rest? Ziek, slap en misselijk, ik voel me niet zo, is de nieuwe mentaliteit gevoed door ouders, leerkrachten en nu dus KNVB

Mulder1
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Nou, als Jong Oranje het niet redt zonder Milambo, dan weet ik het ook niet meer. Die jongens hebben al laten zien dat ze kunnen winnen. Maar goed, altijd jammer als een speler ziek is.

Dennis Kroon
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Anto milambo Dans met mij de tango, Anto milambo dans met mij vanacht. Het lijkt net of je speelt met zijn benen, Maar jij speelt toch met heel veel meer pracht.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen