Kenneth Perez na zege Ajax: 'Hij is echt fenomenaal! Wie bedenkt dit?'

20 oktober 2024, 20:28   Bijgewerkt: 20 oktober 2024, 21:00
Foto: © ESPN

Davy Klaassen krijgt een groot compliment van Kenneth Perez na de wedstrijd tussen Heracles Almelo en Ajax. De middenvelder, die de 1-1 maakte in Almelo, beschikt volgens Perez over een buitengewoon goed vermogen om aan te voelen waar hij moet staan in het strafschopgebied.

Klaassen scoorde met een schot van dichtbij, nadat een inzet van Bertrand Traoré werd geblokt door Ivan Mesik. Opvallend was dat Klaassen ervoor koos om naar rechts richting de tweede paal te bewegen, terwijl Traoré vanaf de rechterflank juist naar binnen trok. “Mag ik nog heel even iets over de wedstrijd zeggen? Wat is Klaassen fenomenaal!”, jubelt Perez zondagavond bij Dit was het Weekend.

Artikel gaat verder onder video

“Hij heeft bijna niet meegedaan in de wedstrijd, je hebt ‘m bijna niet gezien. Maar hoe hij de eerste goal maakt… Kijk hoe hij loopt”, vervolgt de oud-middenvelder van Ajax. “Wie bedenkt nou dat de bal daar gaat komen? Traoré loopt helemaal naar de penaltystip, hij schiet, de bal komt tegen iemand aan, en wie staat er helemaal vrij? Klaassen! Van Kaam liet hem lopen en dacht ook: dat zal nooit lukken.”

LEES OOK: Pasveer neemt journalist totaal niet serieus: ‘Heb jij er verstand van? Ik ga daar niet op in, hè’

Presentator Jan Joost van Gangelen ziet ook dat Klaassen vaak aanvoelt waar hij moet zijn. “Hij heeft een soort metaaldetector, lijkt het wel. Die gaat steeds harder piepen als hij in de buurt van de bal komt.” Perez ziet dat Klaassen zich in het algemeen eenvoudig staande houdt bij Ajax, nadat hij vorig seizoen bij Internazionale weinig in actie kwam. “In de Eredivisie is het heerlijk toeven voor hem. Hij heeft heel lang niet gespeeld, maar doet nu mee alsof hij nooit is weggeweest.”

Wie wordt dit seizoen clubtopscorer van Ajax?

Laden...
374 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Speler misdraagt zich bij Heracles Almelo - Ajax: ‘Houd je bek!'

Brian De Keersmaecker werd met tweemaal geel van het veld gestuurd en misdroeg zich vervolgens verbaal tegen de bank van Ajax.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat zegt heel veel over de ere-divisie. Er zijn twee ploegen die beter zijn dan de rest en dat zijn dezelfde twee ploegen van vorig jaar. Ik vind Utrecht heel goed presteren, Az speelt mooi en snel, hopelijk pakken ze nu Europees punten, want daar schroef je je transferwaarde op, Ajax valt gewoon nog tegen. Opmerkingen over Brobbey scoort niet, tellen wat mij betreft weinig mee, Gimenez en zijn vervanger Ueda ook niet en toch is het spel flitsender dan bij Ajax

KabelKarel
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

klaassen fenomenaal? Kom op zeg, hij stond gewoon op de juiste plek. Dat is geen kunst, dat is geluk. Maar ja, Perez moet ook wat te zeggen hebben, hè

Laurens1
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Niet voor niets staat hij altijd op de juiste plaats. Dat is een gave Karel, jammer dat dit bij jou niet op de kabel zit!

RBC_
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Perez. altijd maar weer die superlatieven. Klaassen is goed, maar fenomenaal? Dat woord is wel een beetje uitgehold, niet?

JongeJasper
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Klaassen is als een ninja, je ziet 'm niet,maar hij is er wel.Misschien moeten we 'm gewoon 'de onzichtbare man' noemen.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Klaassen staat meestal op de goede plek om te scoren, daar gaat het om in het voetbal.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen