'Jordan Henderson wil Ajax verlaten en weet al precies voor welk land'

6 oktober 2024, 08:45   Bijgewerkt: 6 oktober 2024, 09:14
Foto: © Ajax.nl

Jordan Henderson hoopt terug te keren naar Engeland, zo schrijft The Sun. De middenvelder van Ajax is niet altijd verzekerd van een basisplaats en zou interesse genieten uit de Premier League en van de grotere clubs in de Championship.

Zijn oude club Sunderland, waar Henderson de jeugdopleiding doorliep en tussen 2008 en 2011 in het eerste elftal speelde, wordt genoemd als mogelijke bestemming. Op dit moment staat Sunderland bovenaan in de Championship. "De ervaring en het leiderschap van Henderson zouden van onschatbare waarde kunnen zijn voor iedere ploeg die strijdt tegen degradatie uit de Premier League."

Artikel gaat verder onder video

De 34-jarige Henderson speelt pas sinds januari 2024 voor Ajax. Hij kwam over van Al-Ettifaq. "Destijds was het voor Henderson moeilijk om terug te keren in Engeland vanwege bepaalde belastingregels na zijn tijd in Saudi-Arabië”, schrijft de boulevardkrant. “Dat zou volgend jaar nog steeds een probleem kunnen zijn, maar toch hoopt de middenvelder een manier te vinden om terug te keren in Engeland."

LEES OOK: Zoon van Oranje-legende voelt zich een beetje buitenlander bij Ajax

Henderson kampt met liesproblemen

Dit seizoen had Henderson een basisplaats in negen van de dertien officiële wedstrijden van Ajax; twee keer begon hij op de bank en afgelopen donderdag ontbrak hij tegen Slavia Praag (1-1) in de selectie door liesproblemen. Het is nog de vraag of hij zondagmiddag inzetbaar is tegen FC Groningen. Die thuiswedstrijd begint om 16.45 uur.  

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Maurice Steijn laat zich tweemaal niet uit de tent lokken over Ajax

Hugo Borst doet twee pogingen om Maurice Steijn uit de tent te lokken bij De Eretribune.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Goku
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Lol en daar zit die niet op de bank, mannetje iets te hoog in zijn bol

Kramer
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Gewoon een compleet verzonnen artikel. Ongetwijfeld wilt zo iemand op termijn terug naar Engeland. Maar niet altijd een basisplaats, dan weet je al dat dit gehele verhaal uit de duim is gezogen.

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

De Sun. Dat is zoiets als wat hier de Story of de Privé is. Héééél betrouwbaar.

United4Life77
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

henderson terug naar Engeland?Zou mooi zijn voor Sunderland,maar ik vraag me af of hij het niveau nog aankan.Misschien beter voor de Championship dan de Premier League.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ajax zal hem niet missen als hij weg gaat.

CG
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Inpakken en wegwezen maar. Is na mijn mening niet erg !!!

Vriendje Stokvis
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De grote verlosser. Dat klopt wel hij verlost je van je vermogen. Zeven miljoen per jaar.

Sticks
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Niet uit je nek kletsen jankerd. Hij verdient geen 7 m per jaar. Hopelijk weet je meer over je eigen club dan over Ajax want dat is niet veel soeps. Al denk je zelf van wel.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

toni Jordan henderson kroos de top middenvelder allerbeste keuze moest de boel op orde zetten in het middenveld met zn ervaring en skilsz. Ze rende naar de shop om zn shirt te kopen! ze rende al roepend: VET MAN HARD MAN!!!! Het meest verkochte shirt!! Minst gespeelde wedstrijden ! Niet weggaan toni ik bedoel jordan .! Trek nog een paar miljoen daar weg voor een paar jaar.

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

FC update, ik waardeer de site omdat hetgeen jullie als kop gebruiken de lading van het artikel ook dekt. dat mis ik bij andere sites. Dus stop met deze onzin

Vito
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zal volgend seizoen pas zijn, Eerste 2 jaar verdiend hij nog 4 miljoen, laatste jaar minder. Fitte Henderson speelt normaal gesproken. Hij is net als vorig seizoen wel vaak geblesseerd.

Grote Markt
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Waarom zo veel drukte om een vertrekwens van Henderson, Wieffer-Geertruida-Pavlidis-Teze hadden ook een vertrekwens en zijn al weg. Hancko-Gimenez-Timber-Sutalo-Ramay-Rensch-Akpom-Stein en waarschijnlijk nog andere, hier niet genoemd, zullen ook een vertrekwens hebben en weggaan. Het is te doen gebruikelijk hier omdat Henderson een Ajacied is om de kwestie op een onvolwassen manier belachelijk te maken, vergetend dat bij hun clubs qua spelersmateriaal het ook een puinhoop is, zie de afgelopen wedstrijden en de stand.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen