Johan Derksen over Brian Brobbey: 'Dit mag je in Nederland niet zeggen, maar...'

21 oktober 2024, 22:01
Foto: © SBS6

 Johan Derksen is totaal niet te spreken over Brian Brobbey. De Ajax-spits, die afgelopen weekend tegen Heracles Almelo (3-4) een grote kans onbenut liet, krijgt de volle laag bij Vandaag Inside.

“Die kans van Brobbey, die had hij kunnen maken… laten we het daarop houden”, begint Wilfred Genee. “Wat we nou zien, is dat Brobbey bijna altijd valt. Hij valt altijd als hij schiet…”, reageert een verbijsterde René van der Gijp. Derksen is vervolgens kritisch op de aanvalsleider van Ajax. “René, dit mag je in Nederland niet zeggen, maar ik vind het gewoon niet zo’n goede spits…”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Opmerkelijk: Marciano Vink ziet dat Ajax-speler zich op het veld kapot ergert aan zichzelf

Brobbey keerde in 2022 terug bij Ajax, dat de spits overnam van RB Leipzig. “Leipzig heeft ongeveer de beste scouting… Die hebben Brobbey toch gewogen en gezegd: jongens, verkoop hem weer”, zegt Gijp, die met een merkwaardige suggestie komt: “Zou hij kunnen keepen?”, grapt de analist.

“Die jongen was in de jeugd al veel sterker dan zijn tegenstanders, die maakte ieder seizoen veertig goals…”, zegt Derksen, die Brobbey ‘structureel vindt falen bij Ajax’.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Ajax onderneemt nieuwe stappen in de richting van Argentijns talent'

Het Argentijnse talent Santiago López wordt door scouts van Ajax nadrukkelijk in de gaten gehouden.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ging Brobbey niet transfervrij naar Leipzig en werd voor bijna 20 miljoen terug gekocht? Haha sorry dat ik lach hahaha och doe ik t weer. Is ook gelijk de laatste keer dat Leipzig zaken deed met Ajax. Je wordt genaaid waar je bij staat als je zaken doet met de Amsterdammers. Simons en Geertruida doen het wel goed daar. Dat Brobbey trouwens vaak valt meer dan hij schiet lees ik ook van een paar mensen hier. Hebben de kenners hier toch gelijk.

Sticks
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Dat Brobbey het al een tijdje niet goed doet (hij wordt beoordeeld op zijn scoren) staat als een paal boven water. Ik vind het nogal absurd dat iedereen op tv over elkaar heen valt om anderen na te apen en daar ook weer even een zegje over te moeten doen. Vreemd dat er geen "analist" (ik heb geen hoge pet op van de meeste van die lui) ergens aan tafel zegt "moeten we het nou serieus alwéér over hem hebben"? "Zijn er geen andere onderwerpen meer"? Naja goed, dat is in elk geval wat ik er van vind. Dat oeverloze herhalen, brrrrr wat een zieligheid. Hoewel ik van Derksen en Gijp sowieso al niet veel zinnigs verwacht. En ze hebben er ook altijd een spottend randje aan, volkomen belachelijk. Misschien kunnen de "heren" eens uitleggen wat die jongen nou opschiet met dat gemelk. Ik denk niks. Je helpt hem een stuk meer de goede richting uit door eens wat steun voor hem uit te spreken en hem vooruit te helpen. Maar goed, dat geblaat levert de kijkcijfers op. Overigens mag je in NL wél alles zeggen, maar het zou best kunnen dat dáár juist een probleem ligt.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Heerlijk. De grootste jankerd hapt nog even voor t slapen gaan. Hahaha

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

De heren van vi zeggen meer zinnige dingen over voetbal . Dan al die jankerts(jij en je accounts) hier de hele weeklang met hun lange smoes verhaaltjes . En ja jullie spits is nieuws . Weet je waarom !?omdat hij bij oranje zit !. En in nederland mag je idd niks meer zeggen . Kijk maar naar je eigen reacties hier .

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen