Johan Derksen zet verhoudingen op scherp en doet iets ongebruikelijks in Vandaag Inside

14 oktober 2024, 09:27   Bijgewerkt: 14 oktober 2024, 09:34
Foto: © Vandaag Inside

Er heerst een nieuwe dynamiek binnen de mannen van Vandaag Inside, zo stelt RTL Boulevard-presentator Luuk Ikink in de podcast van datzelfde medium. Ikink ziet met name Johan Derksen andere dingen doen, waaraan presentator Wilfred Genee zich moet aanpassen. De vraag is hoe lang dat blijft gaan.

In de BLVD Podcast bespreken Ikink en journalist Rob Goossens de ontwikkelingen rondom het programma Vandaag Inside. Ikink merkt op dat er een compleet nieuwe dynamiek is ontstaan bij het populaire televisieprogramma: "Ik zag het nu ook weer: Genee stelde een vraag aan Merel Ek en Derksen ging die vraag meteen beantwoorden. Toen zei Wilfred meteen: Johan, die vraag was voor Merel. Dat deed hij voorheen nooit", zegt Ikink.

Artikel gaat verder onder video

De 41-jarige presentator is benieuwd hoe de toekomst van Vandaag Inside eruit ziet door deze ontwikkelingen: "Dat is nieuw in hun dynamiek. Ik ben heel benieuwd hoe zich dat gaat ontwikkelen in de komende periode", zegt Ikink, die het overigens belachelijk vindt dat RTL-baas Peter van der Vorst onlangs heeft aangegeven dat Vandaag Inside een 'te negatief programma' voor RTL zou zijn.

LEES OOK: Wilfred Genee zet zichzelf live tijdens uitzending Vandaag Inside voor schut

"Dat is toch wel opmerkelijk, want ja, het programma scoort nogal goed. Is dat programma dan zo negatief? Dat gevoel heb ik namelijk niet als ik het zit te kijken", vertelt Ikink. Rob Goossens denkt dat Van der Vorst gewoon een ander argument had moeten gebruiken, namelijk dat Vandaag Inside weinig toekomst heeft: "Ik zou zeggen: er is een belangrijkere reden om het niet meer te willen, namelijk dat de sleetsheid en de klad er gewoon in komt. Het is een aflopend proces, dus als je ze nu binnenhaalt voor ná hun contract, dan weet je niet wat je nog aan kliekjes uit de pan kunt schrapen", stelt de verslaggever.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Genee en Van der Gijp willen 'totale idioot' niet te gast bij Vandaag Inside

Wilfred Genee en René van der Gijp zien de komst van een potentiële gast niet zitten bij Vandaag Inside.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen