RKC weet wél te winnen in besloten oefenduel, primeur voor Ihattaren

9 oktober 2024, 16:46
Foto: © Imago

RKC Waalwijk wacht na acht speelronden in de Eredivisie nog altijd op het eerste punt, maar heeft woensdag in een besloten oefenduel wél weten af te rekenen met competitiegenoot Go Ahead Eagles. Mohamed Ihattaren kwam in het doelpuntrijke duel voor het eerst tot scoren voor de ploeg van trainer Henk Fraser.

Ihattaren, die vastbesloten is zijn in het slop geraakte loopbaan nieuw leven in te blazen in Waalwijk, tekende voor de 6-3 in het voordeel van de Brabanders. Daarmee was ook direct de eindstand van het oefenpotje bereikt. De andere treffers namens RKC kwamen op naam van Richonell Margaret, Reuven Niemeijer (beiden twee keer) en Faissal al Mazyani. Voor Go Ahead deden Milan Smit (twee keer) en Mathis Suray wat terug.

Artikel gaat verder onder video

De oefenzege geeft het elftal van Fraser ongetwijfeld een stuk broodnodig vertrouwen richting de hervatting van de competitie, zodra de interlandperiode voorbij is. De Waalwijkers hebben niet alleen nog geen enkel punt veroverd, maar scoorden in de eerste acht wedstrijden bij elkaar minder vaak dan woensdag in één wedstrijd tegen Go Ahead Eagles (vijf om zes).

RKC wacht op zaterdag 19 oktober een pittig duel in de Eredivisie. FC Twente, de huidige nummer vier van de ranglijst die wordt gecoacht door voormalig RKC-trainer Joseph Oosting, komt die dag op bezoek in Waalwijk. Go Ahead speelt later op de avond een thuisduel met Feyenoord.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder, die het niet lukte om Ihattaren te helpen, reageert op diens rentree

Wesley Sneijder reageert in het programma Rondo van Ziggo Sport op de rentree van Mohamed Ihattaren in de Eredivisie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen