‘Het meest indrukwekkende wat Slot heeft gedaan bij Liverpool? Niets…’

21 oktober 2024, 09:14
Foto: © Imago

Arne Slot heeft zondag ook in zijn eerste echte test in de Premier League weten te overtuigen, nadat Chelsea in eigen huis met 2-1 opzij werd gezet. Liverpool is daarmee nog altijd koploper, waarmee de Nederlandse trainer lof oogst van oud-trainer Harry Redknapp en Liverpool-icoon Jamie Carragher.

Slot weet met zijn prestaties tot dusver grote indruk te maken op Redknapp. “Weet je wat het meest indrukwekkende is wat Slot heeft gedaan sinds hij het roer overnam bij Liverpool? Niets…”, wordt de voormalig trainer geciteerd door De Telegraaf. “De beste manier om het op rolletjes te laten lopen, is hetzelfde doen als voorheen”, legt hij dit uit. Volgens Redknapp is Slot intelligent en eerlijk genoeg dit te weten en ook toe te geven.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Slot wordt in minuut 97 helemaal gek, maar mag toch overwinning op Chelsea vieren

Ook Carragher, die zijn hele carrière voor Liverpool speelde, is onder de indruk van het werk van Slot. “Hij probeert niet om een heel andere trainer te zijn dan Jürgen Klopp”, geeft de oud-verdediger aan. “Hij durft in Engeland vooral zichzelf te zijn en dat is zijn grootste kracht.” Een andere kracht van Slot ziet de voormalig prof in het feit dat Slot vertrouwen hield in zijn selectie en niet zomaar aankopen heeft gedaan. “Spelers ontwikkelen zich zo sterk, dat er ook in januari weinig aankopen nodig zijn”, voorspelt hij.

LEES OOK: Sander Westerveld en Simon Cziommer clashen bij Viaplay: ‘Jij hebt te veel gedronken’

Curtis Jones van ‘topklasse’

De wedstrijd tegen Chelsea was daar een goed voorbeeld van, aangezien de zelfopgeleide Curtis Jones matchwinner werd. “Jones was geweldig”, zag Carragher. “Hij creëerde een strafschop voor zijn ploeg, hij maakte de 2-1 en was als middenvelder zowel verdedigend als aanvallend overal. En dat zeg ik over een speler die niet eens altijd in de basis staat, omdat hij met enorme concurrentie te maken heeft.” De oud-verdediger vindt dat Slot eerst moet kijken naar wat Jones heeft laten zien voordat hij in de winter de transfermarkt opgaat. “En dat is heel veel. Slot weet dat hij al een middenvelder van topklasse in huis heeft.”

Vind jij dat Arne Slot de juiste aanpak heeft bij Liverpool door weinig te veranderen?

Laden...
139 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot laakt Nederlandse media volledig: 'Hoe kan dat in hemelsnaam?'

Arne Slot heeft geen goed woord over voor de Nederlandse media, na de kritiek die werd geleverd op het vroegere vertrek van Virgil van Dijk bij Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

City wordt gewoon weer Kampioen, overigens geen schande, beste coach, beste spelers en niet onbelangrijk; het meeste geld om te spenderen!

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Een trainer die zoveel heeft aan kunnen kopen veruit het meest van alle clubs en maar 1 keer de CL gewonnen heeft met City betwijfel ik of dat wel de beste coach is.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Rudolf je weet waar laurentien naar op zoek is . City is geen club is alleen maar het meeste geld . Dit soort clubs maken het voetbal kapot . Laten we guardiola eens neerzetten bij az en feyenoord van 3 jaar geleden ,en ik wil het nog wel eens zien . Want de man heeft alleen bij clubs gezeten met geld . Dat liverpool steeds meedoet met relatief minder uit te geven dan de rest is gewoon knap .

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Slot heeft zich hier al bewijzen en het zal niet lang duren dat hij zich ook bewijst in Engeland. Daar is ie nu al mee bezig trouwens.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen