Gravenberch verovert harten van Liverpool-fans met onverwacht talent buiten het veld

9 oktober 2024, 13:09   Bijgewerkt: 9 oktober 2024, 13:17
Foto: © Imago

Ryan Gravenberch wordt met de dag populairder bij de supporters van Liverpool. De middenvelder maakt dit seizoen een uitstekende indruk op het veld, maar verovert ook buiten de lijnen de harten van de fans.

Voor een video op de socialmediakanalen vroeg Liverpool meerdere spelers om ‘blind’ een tekening te maken van de liver bird, de mythische vogel die symbool staat voor de stad Liverpool en ook prijkt op het clublogo van the Reds.

Artikel gaat verder onder video

Ploeggenoten Darwin Núñez, Andrew Robertson, Dominik Szoboszlai en Alisson Becker doen ook een poging, evenals Taylor Hinds en Mia Enderby. Maar fans blijken met name onder de indruk van de tekening van Gravenberch. “Geef hem een contract voor het leven”, schrijft een bekend fanaccount bijvoorbeeld.

Gravenberch is zelf ook tevreden met het resultaat. “Volgens mij heb ik het best goed gedaan”, zegt hij lachend in de video. Liverpool noemt zijn tekening van ‘Picasso-niveau’. Momenteel bereidt de middenvelder zich met de selectie van het Nederlands elftal voor op de interlands tegen Hongarije en Duitsland in de Nations League.

Is Ryan Gravenberch momenteel de beste Nederlandse middenvelder?

Laden...
17 stemmen
It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

AjaxForever88
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Gravenberch bij Liverpool, wie had dat gedacht? Van Ajax naar Bayern en nu de harten van de Engelsen veroveren met een tekening. Misschien moet hij maar kunst gaan studeren, want voetballen kon hij al.

AdvHg
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Leuk en aardig die tekening,maar ik wil hem wel zien presteren tegen Duitsland. daar gaat het om,niet om een paar krabbels op papier

meneer Smit
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Interessant hoe een simpele tekening zoveel aandacht kan krijgen. Het laat wel zien dat Gravenberch zich goed heeft aangepast in Liverpool. Hopelijk vertaalt zich dat ook naar zijn spel op het veld.

FCUtrecht2024
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ik vraag me af of die Liverpool-fans ook zo enthousiast zijn als hij een keer een slechte wedstrijd speelt.dan is die tekening snel vergeten, hoor.

Mulder1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Gravenberch is gewoon een baas. Eerst de Bundesliga, nu de Premier League. En dan ook nog even de kunstwereld veroveren. Wat kan die jongen niet?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen