Girona – Feyenoord op tv: hoe laat en waar wordt de wedstrijd uitgezonden?

1 oktober 2024, 12:23
Foto: © Imago/Realtimes

Feyenoord speelt woensdagavond zijn tweede Champions Leauge-wedstrijd van het seizoen en gaat daarvoor op bezoek bij het Spaanse Girona FC. Feyenoord wil zich dolgraag revancheren voor de 0-4 nederlaag in eigen huis tegen Bayer Leverkusen. De wedstrijd in het Estadi Montilivi wordt live uitgezonden door Ziggo Sport, maar hoe laat begint het duel? En hoe kun je Girona – Feyenoord kijken als je geen klant bent van Ziggo?

Hoe laat begint Girona – Feyenoord?

Girona en Feyenoord trappen het duel woensdagavond om 18.45 uur af in het Estadi Montilivi in Girona. De Zwitser Urs Schnyder is door de UEFA aangewezen om het duel in het noorden van Spanje in goede banen te leiden. Daar zal hij worden geassisteerd door Marco Zürcher en Benjamin Zürcher, terwijl Fedayi San de vierde official is. De videoscheidsrechter is de Sloveense Nejc Kajtazovic, die wordt geassisteerd door de Zwitserse Sven Wolfensberger.

Op welke zender is Girona – Feyenoord te zien?

Artikel gaat verder onder video

De wedstrijd tussen Girona en Feyenoord is live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur. De telecomprovider heeft sinds dit seizoen de uitzendrechten van de drie Europese toernooien. Alle duels in de Champions League, de Europa League en de Conference League zijn dus bij Ziggo te zien. Wie een abonnement heeft bij Ziggo, kan afstemmen op kanaal 14 om het duel tussen Girona en Feyenoord te zien.

Hoe kijk je Girona – Feyenoord als je geen klant bent van Ziggo?

Wie televisie kijkt via een andere aanbieder, zoals bijvoorbeeld KPN of Odido, kan gratis een account aanmaken op de website van Ziggo om de wedstrijd bijvoorbeeld via de Ziggo GO-app te kunnen zien. In dit artikel leggen we uitgebreid uit hoe het aanmaken van het account precies in zijn werk gaat en welke keuzes je daarbij hebt.

Nieuwe opzet Champions League

In de nieuwe opzet van de Champions League is de traditionele groepsfase met vier ploegen verdeeld over acht groepen vervangen door een competitiefase met 36 ploegen. Tijdens de loting werd iedere ploeg gekoppeld aan acht verschillende tegenstanders. Clubs spelen vier thuiswedstrijden en vier uitwedstrijden.

De top acht van de competitiefase kwalificeert zich rechtstreeks voor de achtste finales, terwijl de nummers negen tot en met 24 het in een tussenronde over twee wedstrijden tegen elkaar opnemen voor een plek bij de laatste zestien. De overige teams zijn uitgeschakeld, aangezien de Europa League in tegenstelling tot voorgaande jaren niet langer een vangnet is.

Welke tegenstanders treft Feyenoord na Girona nog meer in de Champions League?

Speelronde 3: Woensdag 23 oktober, 21.00 uur: Benfica – Feyenoord
Speelronde 4: Woensdag 6 november, 21.00 uur: Feyenoord – Red Bull Salzburg
Speelronde 5: Dinsdag 26 november, 21.00 uur: Manchester City – Feyenoord
Speelronde 6: Woensdag 11 december, 21.00 uur: Feyenoord – Sparta Praag
Speelronde 7: Woensdag 22 januari, 21.00 uur: Feyenoord – Bayern München
Speelronde 8: Woensdag 29 januari, 21.00 uur: LOSC Lille – Feyenoord

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen