‘George Clooney van de Eredivisie’ met de grond gelijk gemaakt: ‘Dat gedrag voor de camera…’

7 oktober 2024, 21:19
Foto: © Imago

Martijn Krabbendam en Kenneth Perez hebben zich afgelopen weekend geërgerd aan Peter Bosz. De trainer van PSV haalde zaterdagavond na het met 2-1 gewonnen thuisduel met Sparta Rotterdam voor de camera van ESPN hard uit naar scheidsrechter Danny Makkelie.

Bosz had na PSV - Sparta geen goed woord over voor Makkelie. In de 87ste minuut van die wedstrijd werd Johan Bakayoko in het strafschopgebied uit balans gebracht door Metinho. Makkelie liet doorvoetballen, tot woede van Bosz. De trainer liet zijn onvrede in woord en gebaar blijken en ontving een gele kaart. Na afloop wordt hij daarnaar gevraagd. “Ik ben altijd wel boos op Makkelie. Dat ligt dus misschien meer aan mij. Ik vind het helemaal niks”, zei Bosz onder meer in een interview tegenover ESPN.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Bosz haalt uit naar Makkelie en krijgt meteen de volle laag: 'Een enorme klootzak'

Volgens Krabbendam mag Bosz van geluk spreken dat hij geen rode kaart ontving van Makkelie en zo een schorsing ontliep. “Laat hem nou maar gewoon blij zijn dat hij in de volgende wedstrijd tegen AZ op de bank zit”, zegt de journalist maandagavond in Voetbalpraat. “Hij is gespaard door Makkelie. En vervolgens krijgt Makkelie na afloop nog een draai om zijn oren van Bosz! Iedereen wordt weggestuurd, maar Koning Bosz niet. En dan gaat hij zich na afloop nog zo zitten beklagen…”

“En dan weer dat gedrag voor de camera… Hij is de George Clooney van het Nederlandse trainersgilde”, vergelijkt Krabbendam Bosz met de wereldberoemde Amerikaanse acteur. Perez kan zich vinden in de analyse van Krabbendam over de PSV-trainer. “Wat hij zei sloeg werkelijk waar he-le-maal nergens op. Want die overtreding op Bakayoko was totaal niet duidelijk of zo. Het sloeg he-le-maal nergens op.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kenneth Perez hoort achter de schermen geen positieve geluiden over Tygo Land

Kenneth Perez weet waarom Tygo Land niet in aanmerking komt voor een basisplaats bij PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Dexi
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Eindelijk zegt iemand wat hij echt vindt! De klagers hebben liever van die ja-knikkers of nietszeggende persconferenties. Bosz verdient lof voor zijn vastberadenheid en is een man van zijn woord, hij blijft tenminste bij zijn standpunt. Zijn scherpe kritiek op Makkelie is terecht. In plaats van te zwijgen of diplomatiek te reageren, neemt hij een standpunt in. Krabbendam en Perez bekritiseren Bosz gewoon omdat hij eerlijk is over wat hij van Makkelie vindt.

R MN
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

K.Perez. In Denemarken noemen ze hem Mister Lort.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen