Wilfred Genee onthult ware reden achter vertrek Özcan Akyol bij Vandaag Inside

28 oktober 2024, 10:47   Bijgewerkt: 28 oktober 2024, 10:53
Foto: © BNR

Wilfred Genee bevestigt dat het vertrek van Özcan Akyol bij Vandaag Inside niets te maken heeft met Eva Jinek, zoals hij eerder suggereerde. Er zou geen sprake zijn van een exclusiviteitscontract, wat door NU.nl al werd gemeld.

Akyol, die in het verleden veelvuldig aanschoof bij Vandaag Inside, ontbreekt al sinds begin september in de uitzendingen. Dit riep vragen op bij kijkers én gasten van het SBS6-programma. Vorige week meldde Genee dat Eus inderdaad weg is bij de talkshow, wegens 'exclusieve afspraken' met Jinek. AvroTros liet aan NU.nl weten dat dit niet klopt.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Johan Derksen wijst publiek bij Vandaag Inside de deur: ‘Dat pik ik niet’

Tegenover The Friday Move zegt Genee eveneens dat er geen sprake is van een exclusiviteitscontract. “Het is ook een beetje wederzijds volgens mij, hoor. Er is niks gebeurd. Nee, maar op een gegeven moment… We hadden het net over het feit of mensen werken of niet en of het überhaupt nog werkt dan en op een gegeven moment hadden we van beide kanten het gevoel dat het niet meer helemaal werkte zoals in het begin”, zegt de presentator van het programma.

In gezamenlijk overleg besloten VI en Akyol om uit elkaar te gaan. “We hebben erover gesproken en op een gegeven moment hadden we allebei het gevoel dat we er beter even mee konden stoppen”, zegt Genee.

Waarom kreeg Jinek de schuld?

Victor Vlam, van The Friday Move, vraagt zich af waarom Jinek in eerste instantie als zondebok naar voren werd geschoven. “Ja, maar daar ging ik ook van uit hoor, eerlijk gezegd. We hebben bijvoorbeeld ook Jort Kelder gevraagd, maar die heeft wél zo’n contract. Ik ging er ook van uit dat Eus die ook zou hebben eerlijk gezegd. Jort mag niet bij ons aanschuiven. Hij mag alleen maar bij Eva aanschuiven”, aldus Genee.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wilfred Genee rijdt woedend weg na Vandaag Inside: 'Shit, lul, klootzak!'

Presentator Wilfred Genee baalt enorm van de Vandaag Inside-uitzending van donderdag 24 oktober.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Dit is toch de toekomst voor het hersenloze trio aan tafel, dat er steeds meer zichzelf respecterende mensen, niet meer aanschuiven om oeverloos dom geleuter aan te horen! Van de Gijp heeft alleen lagere school afgemaakt, Mavo Stek was ook al iets te hoog gegrepen! De gasten welke er nu nog zitten krijgen royaal betaald om af en toe schaapachtig te lachen als Merel Ek en die politiek verslaggever!

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Genee liegt ook tegen zijn vrouw dus ook dit was geen probleem voor hem en dan een beetje laconiek erover doen

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen