‘Francesco Totti (48) staat voor sensationele terugkeer in Serie A als voetballer’

21 oktober 2024, 14:58   Bijgewerkt: 21 oktober 2024, 15:06
Foto: © Imago

Francesco Totti kan spoedig weer aan de slag als voetballer, zo meldt La Gazzetta dello Sport. De Italiaanse schaduwspits, die zijn hele carrière voor AS Roma speelde, besloot in 2017 zijn spelersloopbaan te beëindigen. Op 48-jarige leeftijd kan hij deze weer hervatten, want meerdere Serie A-teams hebben contact met hem opgenomen.

Totti zette in 2017 op veertigjarige leeftijd een punt achter zijn loopbaan. Nu is de kans aanwezig dat de legende van AS Roma spoedig terugkeert, zo vertelt hij op een evenement van Betsson. “Er zijn Serie A-teams die contact met mij hebben opgenomen”, vertelt de voormalig aanvoerder van de Romeinen, geciteerd door La Gazzetta dello Sport. “Ik moet toegeven dat het me een beetje aan het denken heeft gezet.” Hoewel het volgens de oud-voetballer moeilijk is een terugkeer te realiseren, wil hij het niet helemaal uitsluiten. “Zeg nooit nooit.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Morata openhartig over depressie: ‘Voor mij het beste Spanje te verlaten’

Waar sommigen, gezien Totti’s leeftijd, dachten aan een grap, schrijft de Italiaanse sportkrant dat dit waarschijnlijk niet het geval is door de toon waarmee Totti zijn uitspraken deed. Daarnaast deed de aanvaller eerder al een uitspraak die deed vermoeden dat hij er serieus over nadenkt. “Met het niveau van de Serie A vandaag zou ik gemakkelijk belangrijk kunnen zijn op het veld.”

LEES OOK: Gefrustreerde Pogba toont zich strijdvaardig: ‘Voetbal nog geen gepasseerd verhaal’

Lazio uitgesloten

Hoewel hij openstaat voor een terugkeer in de Serie A, weet Totti in ieder geval dat hij niet voor Lazio, de grote rivaal van AS Roma, zal gaan spelen. “Ik zou niet eens aan ze hebben gedacht”, stelt de voormalig aanvaller. “Op dit moment zijn het slechts praatjes: over twee tot drie maanden zou ik er klaar voor zijn.” De 48-jarige Italiaan benadrukt dat hij enkel in Italië wil terugkeren. “Er is voor alles een begin en een einde, dus het raam voor Italië is nog open.”

Vind jij dat Francesco Totti op 48-jarige leeftijd een comeback moet maken in de Serie A?

Laden...
353 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Johan Derksen geeft opmerkelijke reactie op vernedering in ‘roast’ door Peter Pannekoek

Johan Derksen werd hard aangepakt door cabaretier Peter Pannekoek en komt met een opmerkelijke reactie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sloebersander
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik vind het mooi dat Totti nog steeds zo'n passie heeft voor het spel. Maar laten we eerlijk zijn, de Serie A is niet meer wat het geweest is. Misschien kan hij het niveau zelfs nog opkrikken.

smartSam
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Totti is een legende, maar laten we realistisch blijven. Misschien kan hij beter een rolmodel zijn voor de jeugd dan zelf weer het veld op te gaan. Maar ja, wie ben ik om een legende tegen te spreken?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen