Fikse aderlating voor PSV: Bosz langer zonder sterkhouder Veerman

17 oktober 2024, 19:39   Bijgewerkt: 17 oktober 2024, 19:48
Foto: © Imago

Peter Bosz kan langer dan verwacht geen beroep doen op middenvelder Joey Veerman. Volgens De Telegraaf staat de middenvelder van de Eindhovenaren langer langs de kant met een liesblessure dan aanvankelijk werd gehoopt. PSV kan naar verluidt nog zeker een maand niet beschikken over Veerman.

Bronnen rond het Nederlands elftal en PSV bevestigen aan De Telegraaf dat Veerman ook een streep moet zetten door de komende interlandperiode. Dit betekent dat de middenvelder namens de Eindhovenaren ook nog een streep moet zetten door het Champions League-duel met Girona. Eerder al was bekend dat de middenvelder het duel tegen Paris Saint-Germain in het miljardenbal aan zich voorbij moest laten gaan.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van der Vaart benoemt ontbrekende schakel bij Oranje: ‘Hij was tegen Hongarije ideaal geweest’

Veerman viel in het uitduel met Willem II (0-2) geblesseerd uit. Na 68 minuten verzond de 25-jarige middenvelder een lange bal, waarna hij direct naar zijn lies greep. De zestienvoudig Oranje-international werd tijdens die wedstrijd direct vervangen door Isaac Babadi. Vrij snel werd duidelijk dat het om een liesblessure ging en dat Veerman een maand uit de roulatie zou zijn. Vervolgens mistte hij de wedstrijden tegen Sporting Portugal en Sparta Rotterdam.

LEES OOK: Veerman eerlijk: ‘Op sommige momenten komen de frustraties los’

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Rik Elfrink ziet twee valkuilen voor PSV: eenvoudige landstitel nog lang niet zeker

Rik Elfrink is er nog niet van overtuigd dat PSV probleemloos kampioen van Nederland wordt.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

LCA
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Tja, overbelasting zullen we het maar op gooien hé. Natuurlijk wil je altijd met je sterkste elftal spelen, maar tegen (met alle respect) Willem 2, had dit PSV het toch ook met andere spelers afgekund? Geef je A selectie ook een wat rust joh, en dan raakt de rest ook beter op elkaar ingespeeld. Iedereen geeft af op dat rouleren, maar als je de voordelen die het op de lange termijn kan opleveren bekijkt, ben als toptrainers wel gek als je het niet doet! Mits je het juiste materiaal tot je beschikking hebt natuurlijk. Ofschoon Farioli het doet met wat ie heeft.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen