Feyenoord-supporters maken zich ernstige zorgen: 'Schandalig, ze gaan hetzelfde flikken'

15 oktober 2024, 09:44
Foto: © Imago

Supporters van Feyenoord maken zich zorgen over de uitwedstrijd in de Champions League tegen het Franse Lille. De Franse autoriteiten hebben maandag bekendgemaakt geen PSV-supporters toe te laten in het bezoekersvak van Paris Saint-Germain, waardoor Feyenoorders vrezen voor een soortgelijk scenario.

Maandagavond werd bekend dat de Franse autoriteiten, een week voor aanvang van de wedstrijd, besloten hebben om geen supporters van PSV toe te laten tijdens het uitduel tegen Paris Saint-Germain. Er geldt ook een algeheel reisverbod voor PSV-supporters naar en binnen Parijs, wat onder meer te maken heeft met vermeende ongeregeldheden rondom de wedstrijd van PSV tegen RC Lens van vorig seizoen in de Champions League.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord-fans walgen van hun eigen club: ‘Schandalig, geen respect voor de aanhang’

Supporters van Feyenoord vrezen door de rigoureuze maatregel van de Franse autoriteiten voor een soortgelijk scenario. Niet overal in Europa staan de supporters van de Rotterdammers er goed op, waardoor de kans niet ondenkbaar lijkt dat Feyenoord zonder uitsupporters naar Lille moet afreizen. Het is afwachten of de Franse autoriteiten hier tegenaan kijken, maar supporters houden er in ieder geval rekening mee.

"Heb zo'n gevoel dat ze in Frankrijk hetzelfde gaan flikken met Lille -Feyenoord", schrijft een supporter van de Rotterdamse club op X: "Lille gaat met Feyenoord hetzelfde flikken. Schande dat dit soort besluiten zomaar kan een week voor een wedstrijd", vindt een ander. "Schandalig natuurlijk dat dit zomaar kan", doelt een andere Feyenoorder op de straf voor PSV. "Succes ook voor ons in Lille."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Wieffer baalt achteraf van keuze bij Feyenoord: 'Is mijn eigen fout geweest'

Mats Wieffer betreurt achteraf dat hij alles op alles heeft gezet om vorig seizoen de bekerfinale met Feyenoord te kunnen spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Zijn er fonteinen in Lille? Dan zou ik er niet aan beginnen. Geintje hahahahaha.

Steeck03
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Feyenoord "supporters" hebben het er wel een beetje naar gemaakt. Er is in de afgelopen jaren voldoende gebeurd om die niet in je stad te willen hebben. Wat betreft de PSV supporters is daar volgens mij veel minder historie van. Maar ja Frankrijk is sowieso al wat meer in alarmfase dan hier in Nederland. Ze reageren ook wat botter. En houden weinig rekening met wat anderen ervan denken. Dat zouden wij ook meer moeten doen.

Laurens1
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Als je bij een ander alles sloopt kun je deze reactie verwachten. Ga lekker douchen op het Hofplein koel je lekker af zou ik zeggen!

R MN
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Of spring in de Maas.

boyke
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

We moeten niet alles gelijk stellen en de goede er onder laten lijden. Beter is het van de EUFA om te zeggen van geen supporters welkom dan ook niet mee mogen spelen.in de CL. Gewoon verbannen dan is het zo de wereld uit met dat gedoe in Frankrijk. Supporters uit Frankrijk zijn ook geen goede supporters en relmakers dus die ook in Europa boycotten.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen