Dramatisch nieuws voor Feyenoord: sterspeler niet fit in aanloop naar FC Utrecht-uit

26 oktober 2024, 11:52
Foto: © Imago

Ayase Ueda is een groot vraagteken voor het duel tussen FC Utrecht en Feyenoord, zo maakt Mikos Gouka zaterdagochtend bekend. De Japanner, die afgelopen weken in goede vorm verkeert, is niet fit.

Gouka weet zelfs te melden dat het ‘hoogst onzeker’ is of de spits zondag aan de aftrap verschijnt in Stadion Galgenwaard. ‘Het heeft er alle schijn van’ dat Ueda afwezig is tijdens de topper in de Eredivisie.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord krijgt tegenvaller te verwerken en kent nieuwe blessure

Dat zou betekenen dat Julian Carranza voor het eerst in de basisopstelling start bij Feyenoord. De Argentijn moest het tot dusverre alleen maar doen met invalbeurten, na zijn zomerse komst van Philadelphia Union. Vorig weekend scoorde Carranza zijn eerste goal, toen hij voor de 1-5 tekende tegen Go Ahead Eagles.

Omdat ook Santiago Giménez nog altijd niet van de partij is kampt Feyenoord dus met problemen in de voorhoede. Brian Priske gaat daardoor vermoedelijk jeugdspeler Aymen Sliti meenemen naar de Domstad. De achttienjarige aanvaller moet volgens Gouka de aantallen in de aanvalslinie weer op orde brengen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Brian Priske krijgt forse veeg uit de pan, ondanks knappe zege bij Benfica

Brian Priske boekte weliswaar een ontzettend knappe overwinning met Feyenoord op bezoek bij Benfica in de Champions League, maar heeft met zijn tactische omzetting in de tweede helft tóch voor verbazing gezorgd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

rob lunsingh
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

WAT EEN DRAMA....., maar zie daar een fraaie kans voor Carranza, een veelbelovende spits; het zwaar overdrijven op dit soort sites lijkt wel een gebruik te zijn, tja dat heb je met media tegenwoordig; rustig zien wat gebeurt; de laatste wetstrijden is het een groot aantal spelers dat het doel weet te vinden........

Censuur
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Dat is het treurige niveau van deze site. Ze denken er beter mee te presteren. Opgeklopte theaterstukjes.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Sterspeler hahaha ik voel weer een platte kar moment aankomen in 010

Klantenservice
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Puur de bewoording van FCupdate.

Goku
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Volgens mij, ben je er een keer door overreden, wat er komt niets zinnigs uit. Hoop dat het nog te behandelen is 😉

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Klantenservice jij zag het ook niet zitten in Feyenoord toch? Wat zou je verbaasd zijn van het resultaat in Lissabon. Samen met veel zogenaamde kenners zat jij er ook weer eens flink naast.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@rudolf Dat is de conclusie die je zelf trekt, niet de conclusie die ik heb getrokken. Ik heb Feyenoord steeds per wedstrijd geanalyseerd. Was het geen goede wedstrijd, dan beargumenteerde ik waarom ik dat vond. Vond ik een wedstrijd wel goed, beargumenteerde ik dat ook. Volgens mij is daar helemaal niks mee. In mijn ogen klopt de conclusie dan niet dat ik het niet 'in Feyenoord zag zitten', omdat ik het per wedstrijd analyseerde. Wellicht had je dat zelf niet door, maar dan weet je dat nu. Of de uitslag en het spel tegen benfica een verrassing was? In zekere zin wel. Ook niet gek, kijkend naar dit seizoen. Ik was van te voren erg benieuwd of ze de intensiteit van de wedstrijd ervoor konden herhalen, of dat het weer terugzakte maar de wedstrijden er voor. Net zoals ik nu benieuwd ben of de vermoeidheid zal toeslaan tegen Utrecht, of dat ze verder gaan waar ze gebleven zijn. Ik denk een hele realistische blik. Niemand kan in de toekomst kijken, ik niet en jij niet. Speculeren over wat er zou kunnen gebeuren, rekeninghoudend met bepaalde situatie, dat kan wel. Dat heet hardop denken over wat er zou kunnen gebeuren. Dat klopt niet altijd, en dat is logisch. Jij noemt dat 'er flink naast zitten'. Dat mag. Met die gedachte weet je natuurlijk zelf ook dat jij er regelmatig 'flink naast zit' in je berichten. Maar dat is praten in jouw woorden/beredenering.

Goku
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Dat is klote voor hem, zat net een beetje in een flow, maar er kunnen meer een doelpunt maken bij het clubbie

BierEnBitterballen
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Nou, dat is lekker dan. Net als je denkt dat we eindelijk een beetje op stoom komen, vallen ze bij bosjes om. Ueda eruit, Giménez eruit... Wie zetten we straks in de spits, de kantinejongen? Maar goed, Carranza heeft vorige week wel laten zien dat hij het kan. Misschien verrast hij ons wel in Utrecht.

DubbeleEspresso
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Precies,laten we hopen dat Carranza zijn kans grijpt. En die Sliti, ben benieuwd wat die jongen kan brengen. Misschien een nieuwe ster in de maak?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Goede wedstrijd voor Carranza om wat te laten zien.zou me niet verbazen als hij er 2 maakt.

devadervanNick
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Feyenoord heeft wel vaker laten zien dat ze met tegenslagen kunnen omgaan. Maar ja, het blijft voetbal. Alles kan gebeuren. Misschien is het tijd voor een tactische verrassing van Priske.

peterdejong1983
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Sterspeler gaat wel wat ver, maar hij leek wel meer z'n draai te vinden

Laurens1
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ster ke speler bedoelde ze vermoed ik!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen