Feyenoord maakt 'een van mooiste goals' dit seizoen, tweet en reactie van Priske spreken boekdelen

19 oktober 2024, 22:27   Bijgewerkt: 19 oktober 2024, 22:32
Foto: © ESPN

Een prachtige teamgoal van Feyenoord in de uitwedstrijd tegen Go Ahead Eagles. Na een vlotte aanval over meerdere schijven werkte Ayase Ueda de 0-4 binnen. Commentator Mark van Rijswijk spreekt van een van de mooiste doelpunten van het seizoen.

Feyenoord bouwde met succes op van achteruit. Quinten Timber kreeg de bal bij Antoni Milambo, die in de middencirkel Igor Paixão aanspeelde. Paixão nam de bal enkele meters mee en verstuurde een diagonale pass richting Ibrahim Osman aan de rechterflank. De bal werd door Osman in één keer doorgespeeld naar Milambo, die in het strafschopgebied een overstapje maakte en zo Ueda in staat stelde om de 0-4 binnen te schieten.

Artikel gaat verder onder video

Commentator Mark van Rijswijk van ESPN was diep onder de indruk van het doelpunt. “Wat een schitterende treffer! Dit is, niet door de afronding maar door de aanval, een van de mooiste doelpunten die we dit seizoen hebben gezien”, zei hij. “Een prachtaanval werkelijk van Feyenoord. Je hebt pegels van dertig meter die erin vliegen, omhalen van buiten de zestien, maar je hebt ook héél goed voetbal. Een aanval uit het boekje. Werkelijk alles klopt. Feyenoord speelt Go Ahead hier helemaal zoek.”

Volg de wedstrijd tussen Go Ahead Eagles en Feyenoord in ons liveverslag!

Feyenoord schrijft zelf op X: “Wow. Just wow.” In een andere tweet benoemt de club de volgorde van de aanval. “Wellenreuther - Bueno - Hancko - Wellenreuther - Hancko - Hwang - Hancko - Bueno - Timber - Milambo - Paixão - Osman - (Milambo) – Ueda.” Langs de lijn was ook de reactie van Brian Priske veelzeggend. De trainer juichte uitbundig. "Dit zijn zulke lekkere goals voor een trainer", zei Van Rijswijk.

Klik op de tekst van de tweet (niet op het screenshot) om de video te bekijken via X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Priske legt uit waarom miljoenenaankoop Feyenoord wegkwijnt op de bank

Een miljoenenaankoop uit 2023 moet het momenteel stellen met een reserverol bij Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

RWBY
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

🔴⚪😉

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Prachtig prachtig de hand van Priske wordt steeds meer zichtbaar. Het ging de laatste wedstrijden al beter en nu spelen ze echt weer als een kampioenskanidaat. Masterclass CL niveau deze aanval van de bovenste plank. Om je vingers bij af te likken.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Voor zo’n goal is het niet nodig om nu te refereren aan een paar kneuzen reacties maar toch wil ik wel iets laten zien. Meer om te laten zien wat voor niveau hier rond dwaalt soms. —— GroteMarkt 3 dagen geleden 28 Het is net als dat Ueda in het Japanse nationale elftal beter tot zijn spel komt. Ja wat wil je als je door betere spelers bediend wordt. —— Elke keer wanneer ik dit lees wordt het steeds grappiger. Het zal hier denk ik nog heerlijk rustig blijven.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen