Feyenoord-fans richten pijlen op Pierre van Hooijdonk, die zijn woorden niet terugneemt

24 oktober 2024, 07:56
Foto: © Ziggo Sport

Pierre van Hooijdonk neemt zijn uitspraak die hij deed na de eerste Champions Leaage-wedstrijd van Feyenoord tegen Bayer Leverkusen niet terug. De analist zei destijds dat de Rotterdammers niets te zoeken hebben in de Champions League, wat hij kijkend naar de selectie van dat moment nog steeds vindt.

Sportjournaliste Noa Vahle confronteert Van Hooijdonk - net als veel Feyenoord-supporters op sociale media - met zijn uitspraak over Feyenoord: "Of ik terugkom op die uitspraken? "Nou, nee", zegt de analist van Ziggo Sport duidelijk: "Als je het elftal ziet wat toen op het veld stond. Hwang speelde één duel mee. Bueno, die vandaag heel goed was, speelde ook niet. Achterin staat vandaag een fenomenale Trauner. Dan word je als elftal automatisch beter", legt Van Hooijdonk uit: "Die stonden toen niet op het veld. Ik blijf nog steeds bij mijn woorden van dat moment."

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Portugese media zien Feyenoord verrassen: 'Benfica werd gekleineerd, het was een Nederlands feestje'

Van Hooijdonk geeft aan dat hij woensdagavond heeft genoten van een 'heel indrukwekkend' Feyenoord en een middenveld van de 'buitencategorie', maar benadrukt dat hij als analist beoordeelt wat hij op dat moment ziet. Te hard voor de Rotterdammers was hij dan ook niet na het duel tegen Bayer Leverkusen in De Kuip, zo vindt de analist. Supporters wachten wel op een rectificatie: "Kom er maar in Pierre…..We wachten wel", schrijft een Feyenoorder op sociale media.

Wij beoordelen toch iets wat we op dat moment zien. Op dat moment was het vrij ondermaats. Gelukkig pakken de wijzigingen goed uit. Dan zie je waar Feyenoord toe in staat is. Als je ziet hoe dominant ze hier in Lissabon waren. Dat vind ik echt geweldig", besluit de analist van Ziggo Sport.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-fans schrikken van eigen speler: ‘Hij deelt elke wedstrijd random een doodschop uit’

Supporters van Feyenoord zien een gevaar in het spel van een uitblinker.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

De euforie na gewonnen wedstrijden van een matige tegenstander mag best wat gedempt worden. De echte beproevingen komen er nog aan en tegen Leverkusen werd men echt gedegradeerd tot een matig spelend ploegje. De tegenstander bepaalt hoe jij speelt!

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Wat vind jij een matige ploeg? Leg uit ? Leg uit waarom een club die 4-0 Atletico Madrid verslaat kwalitatief geen CL niveau is. Voor de wedstrijd kwam het ouderwetse stokpaardje van je naar boven dat Benfica Feyenoord express de hemel in prijst zoals Mourinho altijd deed en dan alsnog gewoon makkelijk wist te winnen. Zat je er toch naast met je voorspelling.. de enige die gister kwalitatief gefaald heeft ben jij en een excuses zal niet verkeerd zijn.

Laurens1
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Ach ons kereltje is gepikeerd omdat ik vertel dat het allemaal kwalitatief niet zo mooi is en dat ik het naïeve euforisch gevoel bekritiseer! Ik heb overigens geen voorspelling gedaan. Begrijp dat het op jouw leeftijd lastig is begrijpend te lezen!

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Je reageert maar ook weer niet op mijn vragen. Heel laf. Jou karma komt snel tot volgende week.

Laurens1
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Het is jouw, geen stijlfouten maken, dan mist het helemaal zijn uitwerking! Denk aan je narratief en interpunctie Rudolf

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

En als het om voetbalkennis gaat mis jij heel wat in de uitwerking en daar draait het uiteindelijk om. Of zitten we hier op FCtaaldictee? Hahaha

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen