Feyenoord-fans geloven hun ogen niet: 'Priske wil gewoon niet winnen'

2 oktober 2024, 20:21
Foto: © Imago

Brian Priske heeft veel Feyenoord-fans compleet verbaasd door een wissel in de 61e minuut, in de wedstrijd tegen Girona. Ibrahim Osman werd van het veld gehaald en voor hem kwam Ramiz Zerrouki in de plaats. Daar snapt het Legioen niks van.

Osman begon het Champions League-treffen als rechtsbuiten en speelde een goed uur. De 19-jarige Ghanees was meerdere keren dreigend en had eigenlijk een assist op zijn naam moeten krijgen, toen Ayase Ueda ongelukkig met een kans omsprong. Wel pakte de buitenspeler een gele kaart.

Artikel gaat verder onder video

Volg hier alle ontwikkelingen van de wedstrijd tussen Girona en Feyenoord! 

Met de komst van Zerrouki na een uur koos Priske voor meer zekerheid. Althans, dat vindt de Deen. Feyenoord-fans op X kunnen er met hun hoofd niet bij waarom deze wissel plaatsvond. Een twitteraar schreef: "NEE, niet Zerrouki. Wedden dat hij het gaat verpesten", terwijl een ander twijfelde aan de juiste intenties bij Priske. "In de hoop dat ik deze twee moet inslikken, maar met deze wissel Zerrouki voor Osman, wil je toch niet winnen? Onbegrijpelijk. Al het gevaar weg."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Massale kritiek op Feyenoord-aanwinst na 'kwalijke rol' bij de 0-3 van Bayer Leverkusen

Een aanwinst van Feyenoord maakte geen goede indruk bij de 0-3 van Bayer Leverkusen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

RWBY
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Het maakt allemaal toch niet meer uit. Toch gewonnen. 😉

Copa
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Achteraf heeft hij gelijk gekregen, maar hoe stom waren de wisselSSS Hancko moet je niet naar links brengen, niet omdat hij het niet kan. Integendeel, maar hij is te belangrijk in het midden. Over Zerrouki kunnen we zwijgeb. Beelen en Trauner ook wegdoen

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Hancko op de linksback heeft bewezen dat hij zeker van toegevoegde waarde is. Beelen vond ik juist heel stabiel samen met Trauner.

boyke27db
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Gelijk wat hier staat dat het wel lijkt dat Priske niet wil winnen. Hoe haal je het in je hoofd om Osman te wisselen voor de slechtste speler van het veld Zerrouki wat hij wederom weer liet zien. Of Priske heeft geen verstand van Voetballen of het is zijn liefeling. Achterin is het vaak paniekerig daar is gewoon geen rust en vertrouwen. Een ding zagen we wel terug dat was de vechtlust en het knokken als team ondanks de verkeerde opstelling.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen