Feyenoord bereikt principeakkoord met sterkhouder over contractverlenging

25 oktober 2024, 14:07
Foto: © Imago

Feyenoord en Igor Paixão hebben een principeakkoord bereikt over een nieuwe verbintenis, zo maken de Rotterdammers bekend via de officiële kanalen. De Braziliaanse buitenspeler ligt nog tot medio 2027 vast in De Kuip en zal binnenkort zijn handtekening onder een verbintenis tot 2029 zetten.

Feyenoord nam Paixão twee jaar geleden over van het Braziliaanse Coritiba voor een bedrag van 4,5 miljoen euro. In zijn eerste seizoen in Rotterdam moest hij het regelmatig doen met invalbeurten, maar tegen het einde van het kampioensjaar liet de aanvaller zich steeds nadrukkelijker gelden. Afgelopen seizoen heeft de vleugelspeler zich ontpopt tot ware sterkhouder bij Feyenoord.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Oranje-fans schreeuwen massaal om één naam na bekendmaking voorselectie Koeman: 'Speelt hij tennis?'

De Braziliaan gaat zijn contract, dat bij zijn aankomst vijf seizoenen geldig was, nu met twee seizoenen verlengen, zo maken de Rotterdammers bekend. Naast een landstitel in 2022/23 wist Paixão dit kalenderjaar met Feyenoord ook beslag te leggen op de KNVB Beker en de Johan Cruijff Schaal. In totaal kwam de buitenspeler tot dusver 94 duels in actie voor Feyenoord. Daarin wist hij 23 keer te scoren en leverde hij zestien assists.

LEES OOK: Speler met al 109 duels voor Feyenoord blijft verbazen: 'Wat heeft hij daarvoor gedaan?'

Reactie Paixão

Paixão is zelf dolgelukkig met het feit dat hij langer bij Feyenoord kan blijven. “De overstap naar Feyenoord heeft mij tot nu toe al heel veel goeds gebracht”, geeft hij aan op de clubwebsite. “Ik voel dan ook nog elke dag de trots dat ik voor deze mooie club mag spelen en leef hier mijn droom. Samen met mijn familie hebben de mensen mij hier geholpen bij het aanpassen na mijn overgang vanuit Brazilië. Daar ben ik dankbaar voor. Ik zal dan ook hard blijven werken om bij te kunnen dragen aan meer successen in de komende jaren.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Feyenoord-speler maakt 'belachelijke' indruk: 'Een van de beste die ik zie'

De analisten van Ziggo Sport zijn lyrisch over een uitblinker van Feyenoord tegen Benfica.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Kijk aan voor 4,5 miljoen gekocht destijds en nu gewoon een stabiele speler bij Feyenoord. Weet altijd wel het net te vinden tijdens belangrijke wedstrijden vooral de goals tegen Ajax zijn stuk voor stuk om je vingers bij af te likken. Het zegt nu ook wel wat dat zulke spelers graag bij Feyenoord blijven en Feyenoord niet in de ogen van veel spelers meer een opleidingsclub is. Positieve ontwikkeling prima gedaan.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Goed nieuws . Ik hoop wel dat hij iets meer over gaat spelen .

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Leuk voor die jongen, jammer dat hij de doorstroom tegenhoudt, zo geweldig is hij niet. Zoals veel zuid Amerikaanse spelers alleen met zichzelf bezig!

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Heb je de laatste klassieker wel afgekeken Laurens?

jurgen😎
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

@rudolf laat gaan joh die kneus laurens 0,0 heeft evenveel verstand van voetbal als helene hendriks. alhoewel ik denk dat zij er iets meer van snapt.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen