Fans van PSV tot wanhoop gedreven: 'Een schande, wat heeft hij Bosz misdaan?'

19 oktober 2024, 21:37

Veel supporters van PSV hadden Tygo Land graag in actie gezien in de uitwedstrijd tegen AZ. De achttienjarige middenvelder bleef echter, voor de derde wedstrijd op rij, negentig minuten op de bank zitten.

In de slotfase van de eerste helft raakte Jerdy Schouten geblesseerd, waarna veel supporters hoopten op een invalbeurt voor Land. Trainer Peter Bosz koos er echter voor om Armando Obispo te laten invallen en in de verdediging te laten plaatsnemen, zodat Olivier Boscagli als controleur kon gaan spelen.

In de laatste wedstrijd voor de interlandperiode, op 6 oktober tegen Sparta (2-1), bleef Land ook op de bank. Toen begon Bosz met Mauro Júnior op het middenveld. "Omdat ik de trainer ben en andere overwegingen heb dan de supporters", zei hij toen. Destijds klonk al veel onvrede onder de fans en dat is zaterdag niet anders.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Noa Lang maakt handgebaar naar televisiekijker, Luuk de Jong moet ingrijpen

PSV'er Noa Lang maakte na zijn doelpunt tegen AZ een handgebaar waar Luuk de Jong niet blij mee was.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl