Boulevard: Oud-speler Real Madrid doet pijnlijke ontdekking, vlak na zetten van tattoo met liefdesverklaring

18 oktober 2024, 15:47
Foto: © Imago

In de Spaanse media duikt een opmerkelijk verhaal op over Vinícius Tobías, een Braziliaanse rechtsback die tot afgelopen zomer uitkwam voor Real Madrid maar inmiddels is teruggekeerd bij het Shahktar Donetsk van trainer Marino Pusic. De partner van de verdediger, influencer Ingrid Lima, beviel vorige week van een dochter die de naam Maite kreeg.

De voetballer besloot daarop de naam van 'zijn' eerste kind te laten tatoeëren: "Maite te amo" ("Maite, ik hou van jou"), staat er sindsdien in grote letters op zijn lijf te lezen. Een week later is hij echter hard van zijn roze wolk gedonderd: Lima en Tobías zijn inmiddels uit elkaar, zo meldt OK Diario.

Artikel gaat verder onder video

De reden: een DNA-test heeft uitgewezen dat de voetballer niet de vader van Maite is. In Brazilië, waar Lima woonachtig is, gaan geruchten dat de influencer tijdens haar relatie met de voetballer tegelijkertijd een affaire had - en nog steeds heeft - met een andere man, die vermoedelijk wél de vader van het kind zou zijn. Overigens zou Vinícius Tobías zijn (inmiddels) ex-partner ook ontrouw zijn geweest, zo leest het.

Real Madrid liet koopoptie onbenut

Vinicius Tobías werd in januari 2022 door Shakhtar Donetsk voor zes miljoen euro weggeplukt uit zijn vaderland, waar hij uitkwam voor Internacional. Een maand later begon de Russische inval in Oekraïne, waarna Real Madrid de verdediger in april op huurbasis overnam. Namens De Koninklijke speelde de Braziliaan zijn wedstrijden vooral in het Castilla-elftal, maar kwam hij ook één bekerwedstrijd uit voor de hoofdmacht van trainer Carlo Ancelotti. Real besloot afgelopen zomer de optie tot koop, ter waarde van vijftien miljoen euro, niet te lichten. Vinícius keerde daarop terug naar Shakhtar, waarvoor hij onder Pusic tot dusverre vier keer in actie kwam.

FCUpdate is sinds jaar en dag een platform voor het laatste voetbalnieuws. Omdat we merken dat onze bezoekers behalve het ‘harde’ nieuws ook behoefte hebben aan lichtere onderwerpen, besteden we in de rubriek Boulevard zo nu en dan aandacht aan de ontwikkelingen in de privélevens van de topvoetballers. Omdat we weten dat niet iedereen zulke artikelen waardeert, kiezen we ervoor om het woord ‘Boulevard’ in de kop te zetten, zodat lezers het nieuws kunnen herkennen en desgewenst kunnen overslaan.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 'FC Barcelona heeft een duidelijk plan met Frenkie de Jong'

FC Barcelona is zeker niet van plan Frenkie de Jong na zijn rentree direct weer voor de leeuwen te gooien.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen