ESPN-commentator Leo Oldenburger richt zijn pijlen plots op ontzettend zwakke schakel van Ajax

20 oktober 2024, 15:13   Bijgewerkt: 20 oktober 2024, 15:20
Foto: © ESPN

Josip Sutalo is in de eerste helft van Heracles Almelo - Ajax het mikpunt van kritiek. Onder meer ESPN-commentator Leo Oldenburger richt zijn pijlen op de Kroatische centrumverdediger van Ajax.

Volg Heracles Almelo - Ajax in ons liveverslag!

Artikel gaat verder onder video

Ajax moest zondag in de uitwedstrijd tegen Heracles Almelo binnen het halfuur tweemaal vissen. Volgens Oldenburger stond Sutalo bij beide tegendoelpunten ‘negatief in het daglicht’, zo zei de commentator van ESPN na een halfuur spelen in zijn liveverslag.

Bij de 1-0 van Luka Kulenović na twaalf minuten voetballen verdedigde Sutalo zwak uit. Hij speelde de bal in de voeten van Shiloh ’t Zand en greep daarna in de zestien niet in, waardoor de bal uiteindelijk voor de voeten kwam van Kulenović, die vervolgens doeltreffend uithaalde.

LEES OOK: Waanzinnig: Mario Engels scoort van 60 meter tegen Ajax na balverlies Sutalo

Vervolgens vertolkte Sutalo ook een negatieve hoofdrol bij de 2-1 van Mario Engels. De stopper speelde de bal in de opbouw slordig in de voeten van Engels, waarna de middenvelder van Heracles van eigen helft een ongelooflijke inzet produceerde die in één keer binnenviel.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

En Farioli blijft in hem geloven echt bij de twee doelpunten gaat hij de fout in stuntalo zijn nieuwe naam niets geleerd van vorige seizoen en Brobbey ook hoeveel kansen moeten ze nog krijgen

Laurens1
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Wat een matige verdediger, geen spelinzicht en drive welke zo gemist wordt achterin. Als het niet loopt waarom van achteruit blijven opbouwen, geef als keeper wat meer uittrappen naar voren!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen