Erik ten Hag is zichtbaar radeloos: 'Dit is onmogelijk! Écht ongelooflijk, een leeg doel!'

27 oktober 2024, 15:50
Foto: © Imago/realtimes

Erik ten Hag zal moedeloos zijn geworden van de kansen die zijn Manchester United heeft gemist tegen West Ham United. In het eerste bedrijf speelde The Mancunians de nodige mogelijkheden bij elkaar, maar werd er zelfs voor een leeg doel niet gescoord.

"Dit is onmogelijk. Hoe krijg je deze niet tussen de palen?", zegt commentator Johan van Polanen in de 31ste minuut van de wedstrijd als Dalot voor een leeg doel van West Ham United wild over schiet: "Manchester United doet alles goed vandaag, behalve de afronding. Een leeg doel. Een bal die rustig voor je stuitert, niemand is meer aanwezig en dan missen... Dit is toch écht ongelooflijk", aldus de gechoqueerde verslaggever van Viaplay.

Artikel gaat verder onder video

De beelden van de misser van Dalot worden vervolgens nog even herhaald, waarna het ongeloof bij Van Polanen alleen maar groter wordt: "Deze hadden u en ik misschien ook wel raak geschoten. De verbazing is immens, dat zult u op de bank begrijpen. Niet normaal. De onderstreping misschien wel van dit seizoen van Manchester United", doelt de verslaggever op het missen van kansen.

De verbijstering was ook aanwezig op de bank van Manchester United. Erik ten Hag en Ruud van Nistelrooij, die beiden al opstonden om het doelpunt te vieren, zagen hoe de Portugese verdediger een niet te missen kans liet liggen bij een 0-0 stand in Londen.

Bekijk hieronder de beelden:

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Tja als het eenmaal tegenzit Erik, de wet van Murphy’s noemen ze dit! Gaat erom dat je de mensen op de juiste plaats zet en enthousiasmeert. Denkbaar is dat de spelers ook van hun trainer walgen en hem zo naar de uitgang dirigeren!

Dexi
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

ten Hag heeft United veranderd in een circus, met als hoofdact een georganiseerde Ajax-reünie, waar hij zelf de grootste clown blijkt te zijn.

Ajeto!
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Die eer moet u niet alleen aan Erik ten Hag toekennen. Sterker nog dat begon al ver voor zijn tijd toen de club overgenomen werd door de familie Glazer

Kramer
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Die hele wedstrijd zit het al niet mee.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen