Matthijs de Ligt is furieus aan de zijlijn tijdens 0-1, Ten Hag wordt belachelijk gemaakt

19 oktober 2024, 16:55   Bijgewerkt: 19 oktober 2024, 17:09
Foto: © Viaplay

Een opvallend moment in de wedstrijd tussen Manchester United en Brentford. In de blessuretijd van de eerste helft kwam Brentford op voorsprong. Matthijs de Ligt was woedend, want hij moest van de arbitrage aan de zijlijn blijven na een hoofdblessure.

In de tiende minuut van de wedstrijd raakte De Ligt op ongelukkige wijze in botsing met Kevin Schade van Brentford. De verdediger leek tegen de knie van de spits te koppen, in een poging eerder bij de bal te komen. Beide spelers gingen daarna naar het gras. De Ligt greep naar zijn hoofd; Schade naar zijn knie.

Artikel gaat verder onder video

Volg de wedstrijd tussen Manchester United en Brentford in ons liveverslag!

Het spel was minutenlang onderbroken. De Ligt was er uiteindelijk erger aan toe dan Schade. De Nederlander had een bebloed hoofd en werd aan de zijlijn verder behandeld, terwijl zijn tegenstander wel op de het veld kon blijven. Uiteindelijk kon ook De Ligt verder en hoefde Erik ten Hag geen wissel door te voeren; hij had Victor Lindelöf wel laten warmlopen.

LEES OOK: Ten Hag incasseert volgende tik bij United: ‘Basisspeler mist eerstvolgende zeven wedstrijden’

De wond op de schedel van De Ligt bleek echter niet volledig gedicht. In de blessuretijd van de eerste helft bloedde hij opnieuw hevig en moest hij weer behandeld worden aan de zijlijn. De Ligt mocht weer even het veld op, maar moest daarna wéér naar de kant. Juist toen, in de vijfde minuut van de blessuretijd, kopte Ethan Pinnock de 0-1 binnen uit een corner van Mikkel Damsgaard.

Woedende Ten Hag wordt getart

Niet alleen De Ligt, maar ook Ten Hag en zijn assistent Ruud van Nistelrooij waren woedend. De twee trainers reageerden zich af op de arbitrage en kregen een gele kaart. Ondertussen werd Ten Hag getart door het uitpubliek, dat zong: "You'll be sacked in the morning", ofwel: "Morgenochtend ben je ontslagen."

Klik op de tekst van de tweet (niet op het screenshot) om de video te bekijken via X.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ‘Zorgen voor Ten Hag: Manchester United doet navraag naar potentiële opvolger’

Manchester United heeft navraag gedaan naar een andere trainer, weet Florian Plettenberg van het Duitse Sky.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Laurens1
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Fijn dat hij plaat voor zijn kop heeft, anders was schade best groot! Regels zijn regels met bebloed hoofd dien je het veld te verlaten! Schande als ze dit verliezen!

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Op een gemiddeld amateur veld in de 4e klasse loopt altijd een laatste man rond die enorm lomp is vaak in de sportschool te vinden is altijd korte mouwtjes aan dat is een gemiddelde Mathijs de Ligt. Dit bewijst het maar weer gewoon een domme lompe verdediger.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen