Elvis Manu valt in korte tijd gigantisch veel af: bizar verschil in drie weken tijd

25 oktober 2024, 20:17
Foto: © ESPN

FC Volendam versterkte zich op 1 oktober, ruim drie weken geleden, met Elvis Manu. De 31-jarige aanvaller is sindsdien liefst negen kilo afgevallen, zo onthult hoofdtrainer Rick Kruys.

Manu bezorgde FC Volendam afgelopen dinsdag met een laat doelpunt een 3-2 overwinning op FC Den Bosch. Kruys zei na die wedstrijd al dat de voormalig spits van onder meer Feyenoord de afgelopen weken behoorlijk is afgeslankt. "Hij is sinds hij bij ons is negen kilo afgevallen", zei de oefenmeester van FC Volendam onder meer tegen ESPN.

Vrijdagavond wordt Kruys voor de camera van ESPN opnieuw gevraagd naar het gewicht van Manu. “Dat heeft hij zelf gedaan. Hij heeft commitment getoond en die kilo’s kwijtgeraakt om fit te worden. Hoe hij dat heeft gedaan? Ik denk dat hij gewoon door minder te eten”, reageert de coach.

Artikel gaat verder onder video

Hans Kraay junior reageert in de studio van ESPN op het gewichtsverlies van Manu, die voordat hij neerstreek bij FC Volendam liefst acht maanden zonder club zat. “We hebben hem bij ESPN een aantal keer te gast gehad in De Voetbalkantine. Hij wilde zó graag en hij begreep niet waarom hij zo weinig kansen kreeg. Dat was dus omdat hij te zwaar was. Hij heeft zijn laatste strohalm dus gegrepen. Hij viel in tegen FC Den Bosch en maakte de winnende goal. Dit zal hem energie geven om nog één, twee kilo af vallen”, aldus de analist.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sneijder, die het niet lukte om Ihattaren te helpen, reageert op diens rentree

Wesley Sneijder reageert in het programma Rondo van Ziggo Sport op de rentree van Mohamed Ihattaren in de Eredivisie.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Ik zie hier iets moois voor Brobbey. Volendam en Amsterdam ligt niet ver van elkaar wie weet zal een verhuur of definitieve overstap naar Volendam goed doen voor hem.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen