Driessen sloopt Feyenoord-speler: ‘Als medespeler zou ik hem een doodschop verkopen’

7 oktober 2024, 18:37
Foto: © Imago

Hwang In-beom opende zondagmiddag zijn rekening namens Feyenoord in de met 2-1 gewonnen thuiswedstrijd tegen FC Twente. De Zuid-Koreaan is goed begonnen aan zijn dienstverband in Rotterdam, maar kan Valentijn Driessen nog niet bepaald bekoren. De chef voetbal van De Telegraaf komt in Kick-off met een opvallende anekdote.

Driessen was zondagmiddag aanwezig in De Kuip samen met collega Marcel van der Kraan. “Ik zeg tegen hem: als ik nou voetballer zou zijn, zou ik Hwang echt een rotschop verkopen. Als medespeler zou ik hem gewoon een doodschop verkopen”, begint de journalist, die zijn uitspraak moet uitleggen. “Dat wijzen iedere keer… ieder balletje breed of terug…”, zegt Driessen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Studio Voetbal vreest na opmars Hwang voor het einde van een andere Feyenoorder

“Hij is ‘de grote strateeg’. Maar je raadt het al: vijftien seconden later gaf hij die bal op Hugo Bueno, die hem voorgeeft, waarna er een goal ontstaat. Dat is nou mijn tragiek, zei ‘Kraan’. Maar in de rest van de wedstrijd heeft hij alleen ballen breed en achteruit gespeeld”, vervolgt de journalist.

Hwang maakte weliswaar een doelpunt, maar grossierde volgens Driessen in onzorgvuldige diepteballen. “Dat ophemelen hoeft van mij nog niet”, oordeelt de chef voetbal van De Telegraaf.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Sutalo doet pijnlijke uitspraak voor Steijn en Van 't Schip

Josip Sutalo denkt te weten waarom hij onder Francesco Farioli beter rendeert bij Ajax dan in het vorige seizoen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Ik lees anders allen maar positieve berichten over hem. Nou weet ik wel dat de zgn kenners elkaar gewoon napraten. Hij heeft wel inzet, maar zoals Timber ook aangaf, we strijden alleen maar. Het mooie is er inderdaad wel vanaf. Paixao loopt maar waar hij wil, te veel vrijheid. Onder Slot zou hij dit nooit durven

Sticks
Link gekopieerd!
    15
    + 1
avatar

Het is gewoon hetzelfde liedje als altijd: een speler wordt na 2 of 3 wedstrijden helemaal de hemel ingeprezen omdat hij een paar keer wat leuks heeft laten zien of een doelpunt maakt. Hosanna hosanna en nog eens hosanna. Er wordt al hysterisch geroepen dat hij CL materiaal is, zo fantastisch is ie. De grote verlosser, de man die de lijnen uitzet. Mijn God wat een overdreven gedoe altijd.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ga eerst eens leren lezen en kom dan nog eens terug . Niemand hier heeft het over de verlosser . Verlosser of goeie speler zoek het verschil .

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Hwang is echt CL materiaal, Europese top. Wat een speler genoten van hem gister in de Kuip. Heeft de Kuip een paar keer verstelt laten staan van zijn acties en momenten. Gaan we nog veel plezier aan hebben.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    21
    + 1
avatar

Precies gewoon goeie speler . Lekker laten gaan

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    16
    + 1
avatar

De tijd zal t leren gtsb. Echte voetballiefhebbers hoeven niet veel te zien om een echte voetballer te herkennen. Maakt niet uit welke club, land of kleur.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Je ziet gewoon dat het een goeie speler is niks meer niks minder. Maar volgens sommige media en kenners is het nooit goed. Neem dat gezoek over Feyenoord op dit moment . Idd Feyenoord schittert nog niet . Ik denk dat wij feyenoorders dat allemaal wel zien en toe geven . Maar je wint wel weer tegen girona en twente . 2 ploegen die toch zo geweldig zijn !?. Dan is onze club toch nog niet zo slecht . En de periodes waar in we wel goed spelen worden langer .

jurgen😎
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

@rudolf voor mij wie het denk ik wel gaan redden in de champions league Tilman Timber Hwang denk Til ook wel.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Timber, Tillman en Hwang zijn zeker van CL niveau ook de beste middenvelders momenteel van de eredivisie. Schouten ook.

Grote Markt
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Wat is er met het niveau van het Nederlandse voetbal gebeurd ? Dat de spil van Feyenoord uit een derderangs voetballand moet komen, terwijl wij altijd trots op onze eigen kweek, onze jongens zijn. Ik begrijp de irritatie van Driessen wel, dat wijzen ieder keer naar notabene de 'oude hap' van Feyenoord alsof zij beginnelingen zijn is geen gezicht, helaas heeft het wijzen en sturen niet tegen Bayer Leverkusen geholpen. Wij zullen in de komende wedstrijden wel extra op hem letten.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Een gemiddelde speler van FC Utrecht of NEC is al 10 miljoen. Hwang was 5,5 miljoen. En dan is een Hwang nog beter dus reken maar uit. Uit de eigen jeugd van Feyenoord zijn er genoeg die doorbreken bij Feyenoord zelf bij Dordrecht of andere clubs waar ze verhuurd zijn alleen hebben sommige spelers meer tijd nodig om gelijk op CL niveau te spelen. Rustig brengen noemt men dat. Die luxe heeft Feyenoord nu gelukkig. Grote Markt ik snap dat je heel interessant over wilt komen maar laat je niet lijden door jaloezie dan begin je om je heen te slaan en dat is zonde.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Volgens mij zijn er zat voorbeelden van goeie spelers zelfs wereldtoppers uit mindere voetballanden . Verder begrijp je driessen in een keer . Als hij straks weer wat zegt wat je niet bevalt krijgen we weer hele lange jankverhalen

ERIMIR
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Het valt inderdaad wel op, dat er bij Feyenoord best veel buitenlandse spelers worden opgesteld, Grote Markt. Je vraag je af of dat de ontwikkeling van het eigen talent uit de jeugd niet in de weg staat.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

ERIMIR door betere spelers om je heen wordt je zelf ook beter. Als jeugdspeler moet je laten zien dat je mee kan met het niveau. Zo niet zijn er nog altijd andere routes om Feyenoord 1 te behalen.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Rudolf, je moet de jeugdspelers toch zo veel mogelijk in de selectie Feyenoord 1 opnemen en ze niet stallen bij andere clubs uit de ED. Daar worden ze niet echt veel beter van.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

jawel stallen bij clubs zodat ze wennen aan baltempo en de eredivisie ze moeten als ze geslecteerd worden gelijk meekunnen

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Dat gebeurd vaak genoeg ERIMIR geen zorgen.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Mee eens Jurgen. Voor jonge spelers lijkt mij dat het belangrijk is om zoveel mogelijk minuten te maken en stapje voor stapje de stap te maken naar het grote Feyenoord 1. Zorgvuldig beleid.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

driessen in de kuip???? Is hij daar welkom??? Hwang doet zijn best hij doet het goed. je moet wel afspeel mogelijkheden hebben en die krijg je door loop afspraken te maken en tijdens trainingen elkaar weten te vinden. overigens weer zeer belangrijk wat valentijn de expert driessen zegt hoeveel wedstrijden heeft deze man ook alweer gespeeld? precies evenveel als helene Hendriks

Vito
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Tis Driessen maar, wie neemt deze man serieus over voetbal? Hij heeft 1 van de 3 grootste kranten achter zich maar geen voetbalkennis. Hwang haalde de adder uit het spel van Twente, de directe ballen van Unnerstall op Steijn.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Precies dat vito. Het boeit ook verder niks of hij wel of geen cl nivo is of weet ik wat. Hij doet het goed in dit team van Feyenoord en dat is het voornaamste op dit moment

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen