Meedogenloze oud-voetballer laat droom elfjarige uiteenspatten: jongetje mag niet scoren op Anfield

21 oktober 2024, 15:52
Foto: © Twitter - mxrganhulme7

David James heeft zich afgelopen zondagavond niet echt populair gemaakt bij de aanhang van Liverpool. De oud-doelman van The Reds, met ook 53 interlands voor het Engelse elftal achter zijn naam, liet een elfjarig jongetje niet scoren in de rust van Liverpool - Chelsea (2-1).

Om het publiek wat te vermaken, wordt er in de rust van voetbalwedstrijden het een en ander georganiseerd. Bij de Premier League-wedstrijd Liverpool - Chelsea zondagavond mochten jonge spelers een strafschop vuren op een oud-keeper, in dit geval James. De doelman, die nu 54 jaar oud is, speelde voor onder andere Liverpool, Portsmouth, West Ham United en Manchester City.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Van Dijk verblijdt fans van Liverpool, die nog wachten op goed nieuws van twee andere sterren

Een jongen met krullen hoopte zondagavond de dag van zijn leven te hebben door op Anfield, voor The Kop, waar de fanatieke aanhang zit, een doelpunt te maken. James had echter andere plannen. Een eerste penalty pakte hij uit de hoek, terwijl hij een tweede strafschop met zijn benen tegenhield. De fans achter het doel wilde de teleurgestelde jongen nog een penalty zien nemen, maar dat zou niet meer gebeuren.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot laakt Nederlandse media volledig: 'Hoe kan dat in hemelsnaam?'

Arne Slot heeft geen goed woord over voor de Nederlandse media, na de kritiek die werd geleverd op het vroegere vertrek van Virgil van Dijk bij Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Die jongen wil scoren en zal vast en zeker in de toekomst nog scoren De keeper wil goals tegen houden en zal in de toekomst dit niet meer doen Bovendien kom je niet voor jan xxx

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen