Carragher ziet prachtig moment met hoofdrol voor Justin Kluivert: 'Tot nu toe de goal van het seizoen'

22 oktober 2024, 11:54
Foto: © Imago/Viaplay/Realtimes

Jamie Carragher geeft héél hoog op over de openingstreffer die Bournemouth zaterdagavond produceerde in het thuisduel met Arsenal. Justin Kluivert eiste daarbij een hoofdrol voor zich op door de assist te leveren op ploeggenoot Ryan Christie.

Arsenal verloor op bezoek bij The Cherries de ongeslagen status in de Premier League. The Gunners kwamen in Bournemouth al na een halfuur spelen met een man minder te staan, na direct rood voor verdediger William Saliba. Evenwel werd er in het eerste bedrijf niet gescoord.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Arsenal, met Ismeal Kabia op de bank, krijgt dreun van Justin Kluivert in titelstrijd

Een kwartier na rust mocht Kluivert zijn entree maken, als invaller voor Alex Scott. De Nederlander was nog geen tien minuten later de aangever bij de openingstreffer, door met een subtiele voetbeweging een laag genomen hoekschop tot bij Christie te brengen. De Schot schoot vervolgens overtuigend raak. Tien minuten later zorgde Kluivert zelf voor de genadeklap, door vanaf de penaltystip de 2-0 achter Arsenal-doelman David Raya te schieten.

LEES OOK: Justin Kluivert krijgt concrete vraag en is eerlijk over een terugkeer bij Ajax

Carragher is diep onder de indruk van de corner-variant waarmee Bournemouth de ban brak: "Dit is tot nu toe het doelpunt van het seizoen!", schrijft het Liverpool-icoon op X. Carragher looft het oog voor detail van de spelhervattingencoach van Bournemouth en schrijft dat de spelers de variant 'perfect uitvoerden'.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot laakt Nederlandse media volledig: 'Hoe kan dat in hemelsnaam?'

Arne Slot heeft geen goed woord over voor de Nederlandse media, na de kritiek die werd geleverd op het vroegere vertrek van Virgil van Dijk bij Oranje.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Censuur
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Grappig dat dit soort trainingsgoaltjes tot doelpunt van het seizoen worden gebombardeerd. Het is een prima uitvoering van iets wat ze op de training 10x oefenen. Maar spectaculair is het niet.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen