Brian Priske geniet van doelpunt in de Conference League

4 oktober 2024, 12:49
Foto: © Imago/realtimes

Brian Priske heeft donderdagavond met veel plezier naar de Conference League gekeken, zo blijkt uit zijn Story op Instagram. De zoon van de trainer van Feyenoord, August Priske, was namens het Zweedse Djurgarden namelijk trefzeker tegen het Oostenrijkse LASK.

August Priske werd afgelopen seizoen door FC Midtjylland verhuurd aan FC Eindhoven. Terwijl zijn vader aan de slag ging bij Feyenoord, trok de 20-jarige aanvaller afgelopen zomer juist weg uit de Eredivisie. Begin augustus maakte hij de overstap naar Djurgarden, waarmee hij in de Conference League uitkomt.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Feyenoord schrijft samen met twee andere clubs geschiedenis op ‘zwarte avond’

Daags na de zege van Feyenoord op Girona in de Champions League (2-3) kon de trainer van de Rotterdammers nog een keer een klein feestje vieren. In de 57ste minuut van het Conference League-duel tussen LASK en Djurgarden wist de Deen namelijk voor de aansluitingstreffer te zorgen. Vader Brian vierde dit na afloop op Instagram met twee posts in zijn Story. Eerst plaatste hij een foto van zijn zoon met daarbij een voetbal en een hartje, waarna hij vervolgens ook beelden van de goal van August plaatst.

LEES OOK: Hélène Hendriks schiet in de verdediging na vernederende opmerking voor Feyenoord-fans

Geen zege voor Djurgarden

Hoewel Priske wist te scoren tegen LASK, pakte zijn ploeg niet de drie punten in de openingswedstrijd van de Conference League. De thuisploeg wist na bijna een half uur spelen op voorsprong te komen via Valon Berisha, waarna Florian Flecker de voorsprong vijf minuten na rust verdubbelde. Met bijna een uur op de klok zorgde Priske dus voor de aansluitingstreffer, terwijl Tokmac Chol Nguen na 65 minuten de eindstand op het bord zette: 2-2.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Ergernis bij ESPN over Feyenoord-aanvaller Paixão

Kees Kwakman en Mario Been hebben zich bij De Eretribune op ESPN verbaasd over Feyenoord-aanvaller Igor Paixão.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Grote Markt
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

August Priske naar Feyenoord, hij is een aanvaller en een aanvaller kunnen ze daar hard gebruiken zag je dinsdagavond. En Brobbey naar Djurgarden. Everybody happy.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Feyenoord heeft bij Dordrecht nog wel een spits lopen die makkelijk weet te scoren tegen Jong Ajax. Aangezien Getafe-Feyenoord qua niveau nog slechter was dan een gemiddelde wedstrijd in de KKD. Hoe kom je er dan bij dat wij dan een aanvaller hard kunnen gebruiken? Leg eens uit.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

Grote markt is zo weg rudolf. Ging ook zo met zijn eerdere accounts . Hij zit nu in de eindfase . Eerst gaat hij slijmen etcetc om aardig gevonden te worden . Daarna krijgen we de fase dat meneer denkt ontasbaar te zijn terwijl iedereen hem niet serieus neemt . Tot hij weer zijn cover verspeeld ,en we krijgen wat we nu hebben . Daarna is hij weg en beginnen we met een nieuwe naam opnieuw

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Klopt helemaal gtsb precies hoe jij t schetst.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen