Blessurezorgen voor Feyenoord richting Klassieker: uitblinker valt vlak voor tijd uit in Utrecht

27 oktober 2024, 14:19   Bijgewerkt: 27 oktober 2024, 14:52
Foto: © ESPN

Quinten Timber heeft zondagmiddag tijdens FC Utrecht - Feyenoord voortijdig het veld moeten verlaten. De middenvelder, die zelf scoorde, blesseerde zich bij een tackle op Miguel Rodriguez.

Feyenoord stond in de 89ste minuut met 0-2 voor en er leek geen vuiltje aan de lucht voor de ploeg van Brian Priske. Na een poging om de bal af te pakken van Utrecht-invaller Rodriguez, bleef Timber echter aangeslagen liggen. Omdat zijn tackle bovendien niet correct was, kreeg hij vervolgens van scheidsrechter Allard Lindhout geel.

LEES OOK: Feyenoord bekroont heerlijke week en pakt ook in Utrecht de volle buit

Artikel gaat verder onder video

Tijdens de tackle verstapte Timber zich, zijn rechterenkel maakte een ongelukkige beweging. De middenvelder probeerde het nog enkele minuten, maar ging vervolgens toch weer op het gras zitten. Hij zou vervangen worden door Chris-Kevin Nadje.

Het door blessures geplaagde Feyenoord zou een periode zonder Timber erg slecht uitkomen. De middenvelder is de aanvoerder en bovendien een van de beste spelers van het team, maar er komen ook zeer belangrijke wedstrijden aan. Aankomende woensdag staat De Klassieker tegen Ajax op het programma, terwijl enkele dagen later AZ naar Rotterdam komt. In de weken erna komt Feyenoord ook weer in actie in de Champions League: Salzburg-thuis en City-uit. Voor de wedstrijd tegen FC Utrecht werd ook al bekend dat Jordan Lotomba De Klassieker aan zich voorbij moet laten gaan.

Kan Feyenoord een blessure van Quinten Timber tegen Ajax opvangen?

Laden...
114 stemmen

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Brian Priske krijgt forse veeg uit de pan, ondanks knappe zege bij Benfica

Brian Priske boekte weliswaar een ontzettend knappe overwinning met Feyenoord op bezoek bij Benfica in de Champions League, maar heeft met zijn tactische omzetting in de tweede helft tóch voor verbazing gezorgd.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Copa
Link gekopieerd!
    20
    + 1
avatar

Hij is heus wel gewoon fit, tenminste als ik zie wat er gebeurd is Feyenoord heeft met Timber, Wang en Paixao spelers die durven te schieten. Je hebt de keuze als verdediger, de bal proberen te blokken, maar dan kunnen ze er gemakkelijk langs, of niet blokken dan schieten ze op doel en dat kunnen ze goed. Een sterk punt; schieten uit de tweede lijn

RWBY
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Nogmaals, hoop ik echt dat Kapitein Q en Ueda toch snel terug komen voor de klassieker.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen