Voetbaltickets te koop: lage prijzen voor schitterende wedstrijden in Rome, Parijs en Milaan

8 oktober 2024, 14:13
Foto: © Imago/realtimes

Ben je klaar om de opwinding van het voetbalveld rechtstreeks te ervaren? Pak je kans om live getuige te zijn van enkele van de meest meeslepende wedstrijden van het seizoen! In de ticketshop van FCUpdate kun je tickets kopen voor meerdere internationale topwedstrijden. Hier zijn enkele van de komende topwedstrijden waar je tickets voor kunt bemachtigen.

AS Roma vs Torino - Serie A

31 oktober 2024, 20:45 – Stadio Olimpico, Rome

Voor maar €73

De eeuwige stad Rome is de perfecte bestemming voor een voetbalreis in je herfstvakantie. Bezoek het Stadio Olimpico, thuisbasis van AS Roma, en moedig het team aan tegen Torino. Een ideale gelegenheid om Italiaans topvoetbal te beleven in een iconisch stadion. Wacht niet te lang, want deze tickets vliegen de deur uit! En dat voor nog geen €73!

Paris Saint-Germain vs Toulouse - Ligue 1

24 november 2024 – Parc des Princes, Parijs

Voor maar €93

Artikel gaat verder onder video

Een bezoek aan Parijs is altijd een goed idee, maar het wordt nog beter met een bezoek aan Parc des Princes voor een wedstrijd van Paris Saint-Germain. Sterspelers zoals Ousmane Dembélé nemen het op tegen Toulouse. Mis de kans niet om een van de grootste teams van Europa in actie te zien, en dat voor nog geen €93!

Internazionale vs Venezia - Serie A

3 november 2024, 20:45 – San Siro, Milaan

Voor maar €45

San Siro is een legendarisch stadion waar menig voetballiefhebber ooit geweest wil zijn. Dit is je kans om Inter te zien spelen tegen het altijd verrassende Venezia. Met tickets vanaf slechts €45 kun je de sfeer van Italiaans voetbal meemaken zonder dat het je een fortuin kost. Wat een deal!

Tottenham Hotspur vs Manchester City - Carabao Cup

30 oktober 2024, 20:15 – Tottenham Hotspur Stadium, Londen

Voor maar €244

Deze Carabao Cup-kraker tussen Tottenham en Manchester City belooft spektakel. Twee Engelse grootmachten nemen het tegen elkaar op in de jacht op een plek in de volgende ronde. Hoewel de prijzen iets hoger liggen, ben je verzekerd van een geweldige wedstrijd in het moderne Tottenham Hotspur Stadium. Dit is het soort wedstrijd dat je maar eens in je leven meemaakt, dus grijp je kans!

Alleen tickets, geen reis

In de ticketshop worden losse tickets aangeboden voor internationale wedstrijden. Reiskosten en verblijf zijn dus niet inbegrepen.

Wil je een voetbalwedstrijd bezoeken, maar heb je nog vragen over een bepaalde wedstrijd of wil je bijvoorbeeld met een grote groep gaan? Neem dan contact op met ons support team of bekijk onze FAQ pagina.

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.