Arne Slot laat alle Liverpool-coaches achter zich met indrukwekkende statistiek

2 oktober 2024, 23:42
Foto: © Imago

Arne Slot heeft woensdagavond weer een overwinning geboekt met Liverpool. Bologna werd in eigen huis met 2-0 verslagen. De manager krijgt door deze driepunter een mooi record op zijn naam.

Slot heeft nu acht van zijn eerste negen wedstrijden bij Liverpool gewonnen, iets wat geen andere trainer hem voordeed. Het tijdperk-Slot begon met een 0-2 overwinning bij Ipswich Town, waarna ook Brentford (2-0) en het Manchester United (0-3) van Erik ten Hag werden verslagen. Thuis tegen Nottingham Forest liep Liverpool tegen zijn eerste puntenverlies aan (0-1).

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Voetbalfans genieten van uitspraken Arne Slot: Manchester United moet het ontgelden

In de Champions League haalde Liverpool revanche door uit bij AC Milan met 1-3 te winnen. Bournemouth-thuis (3-0), West Ham-thuis (5-1) en Wolverhampton Wanderers-uit (1-2) waren vervolgens geen probleem voor The Reds. Met de overwinning van dinsdagavond op Bologna, staat Slot nu op acht overwinningen.

Op X wordt er lovend gereageerd op deze statistiek. "Hij heeft er ook voor gezorgd dat this guy (Gravenberch, red.) een wereldklasse-speler is geworden", schrijft een twitteraar, terwijl iemand anders de link legt met de andere kale Nederlandse trainer in de Premier League. "Hij (Slot, red.) is wie Erik ten Hag denkt dat hij is." Een derde internetgebruiker grapt over een bijbaantje voor Slot. "Misschien moet hij in zijn vrije tijd goochelaar worden, als gig. Op het veld laat hij ook al trucjes uit de hoge hoed zien."

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Arne Slot greep hard in na 45 minuten spelen bij Liverpool

"Hij heeft mij een schop onder de kont gegeven", zegt een zelfbewuste speler van Liverpool.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Paulito
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Hierna Real Madrid, Bondscoach en terug naar Feyenoord.

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Ik vertrouw Arne Slot erop dat hij zelfs het Nederlands Elftal Europees of Wereldkampioen kan gaan maken. Ik vertrouw zelfs zo erg op Arne dat hij zelfs mijn vrouw beter kan leren inparkeren. De man is in alles de beste trainer ooit in deze generatie. Gaat het Nederlands voetbal op lange termijn naar een hoger niveau gooien. De hele KNVB opleiding wordt een Arne Slot opleiding.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen