Ajax-supporters komen in Almelo tot uiterst zorgelijke conclusie voor Francesco Farioli

20 oktober 2024, 16:53
Foto: © Imago

Supporters van Ajax zijn geschrokken van de defensieve kwetsbaarheid van de ploeg van Francesco Farioli tegen Heracles Almelo. De Amsterdammers gaven in Overijssel de nodige kansen weg, terwijl de defensie eerder dit seizoen vanwege de stabiliteit nog complimenten kreeg.

Heracles Almelo creëerde zondagmiddag de nodige kansen tegen de Amsterdammers en deed zichzelf met drie doelpunten misschien nog wel tekort tegen Ajax. De Almeloërs zagen namelijk ook nog ballen op de paal en lat uiteenspatten. De defensieve kwetsbaarheid van Ajax na de interlandperiode baart de Amsterdamse supporters zorgen.

Artikel gaat verder onder video

Ajax kreeg zes schoten tegen, waarvan er drie in gingen. De verdediging oogde instabiel en baarde daarmee de supporters van Ajax zorgen: "Echt een beschamend optreden van de hele verdediging deze pot", schreef een supporter van Ajax tijdens de wedstrijd. "De verdediging is zo lek als een mandje," zag een ander.

LEES OOK: Mario Engels loopt leeg: 'Een typische Ajax-penalty, Weghorst is twee meter'

Ook Ajax-doelman Remko Pasveer zag dat het achterin niet goed stond: "Het was van onze kant zeker niet goed, dus er is genoeg ruimte om dat te bespreken. Ik miste een beetje energie bij ons. Of zoveel schoten tegen een probleem wordt? Als het structureel is, absoluut!"

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

dilima1966
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Het is in de verdediging nog steeds een gatenkaas niet om aan te zien

GroteMarktGroningenРибний ринок
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Die zogenaamde 'opbouw' o.l.v. Sutalo met hulp van Rensch van Ajax is een ramp. Hato overtuigt mij nog steeds niet, krijg het gevoel dat hij overschat is. Pasveer heeft slechte uittrappen en moet de ballen vaker wegrauschen. Aan de kant van Heracles vind ik die omhoog geschreven Shiloh 't Zandt ook zwaar gehyped.

CG
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

De hele defensie is echt helemaal niet goed !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen