Nederlands duo valt door de mand: 'Denken dat ze tegen de lokale bierploeg spelen'

14 oktober 2024, 21:30
Foto: © Imago

Nederlandse voetbalfans op X weten niet wat ze zien, maandagavond tegen Duitsland. Verdedigers Jorrel Hato en Micky van de Ven worden vooral onder vuur genomen, na een zwakke eerste helft.

In de tweede minuut van de wedstrijd kon het duo, dat bij respectievelijk Ajax en Tottenham Hotspur speelt, de bal ook niet goed wegwerken, waardoor Jamie Leweling de bal achter Bart Verbruggen schoot. Gelukkig voor de Nederlands defensie werd het doelpunt afgekeurd door buitenspel. Toch ogen Hato en Van de Ven niet sterk in de algehele eerste helft, waarbij vooral de laatste een wat nerveuze indruk maakt. Na ongeveer een halfuur spelen leverde Van de Ven een bal zomaar in, waarna Duitsland een 'gratis' kans kreeg.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Nederlanders vol ongeloof na zien van opstelling tegen Duitsland: ‘Koeman heeft echt iets tegen hem’

Ook op X zijn de minder prestaties van de beide verdedigers opgevallen. Het duo ligt onder vuur, al is de meeste kritiek op de verdediger van Spurs gericht. "Denken dat ze tegen de lokale bierploeg spelen", zegt iemand, terwijl iemand anders de beide verdedigers een 3 tot nu toe geeft. Een kijker stelt zelfs voor om Van de Ven nooit meer in Oranje op te stellen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Hanegem walgt van landgenoten en steunt Van Basten: 'Hij mag het niet zeggen, maar heeft wel gelijk'

Willem van Hanegem kan zich niet aansluiten bij de mensen die liever Brian Brobbey dan Joshua Zirkzee bij het Nederlands elftal in de spits zien spelen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

undertaker
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Zoals ik hier boven van een of andere maffe Ajacied lees dat hij Hato zo ongeveer goed vind spelen. Zie je dat Ajacieden niet normaal zijn. De enigste die redelijk spelen zijn de vrij. Dumfries en gakpo

ERIMIR
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Het hele elftal speelde bagger, dus alle spelers. De verdediging was slecht, De Vrij had met zijn ervaring leiding moeten geven maar verzaakte. Middenvelders kwamen helemaal niet aan te pas. Veel spelers zijn geen basisspelers bij hun club, zoals de Vrij, Dumfries, Gakpo, Malen enz. Dat is de hele grote verklaring voor het slechte spel. Van van de Ven ben ik ook niet echt gecharmeerd, is in mijn ogen geen topverdediger. Tegen een topland kun je de gebreken niet maskeren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen