'AC Milan heeft PSV'er én voormalig Feyenoord-target op de korrel voor komende winter'

11 oktober 2024, 12:24   Bijgewerkt: 11 oktober 2024, 12:37
Foto: © Imago

AC Milan overweegt komende winter bij PSV aan te kloppen voor aanvaller Noa Lang, zo meldt La Gazzetta dello Sport vrijdag. De Rossoneri willen graag een extra vleugelspeler aan de selectie toevoegen, maar hebben óók voormalig Feyenoord-target Andreas Skov Olsen (Club Brugge) op de korrel, zo weet de roze sportkrant.

Er heerst ontevredenheid in Milaan over een aantal huidige aanvallers in de selectie van trainer Paulo Fonseca, weet La Gazzetta te melden. Het trio Luka Jovic, Noah Okafor en Samuel Chukwueze heeft vooralsnog niet weten te bewijzen een vaste basisplaats waardig te zijn.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Veel reacties uit de voetbalwereld na persoonlijke onderscheiding voor Noa Lang

Daarom zouden er drie namen op het verlanglijstje van AC Milan prijken voor komende winter: Lang, Skov Olsen én Ismaïla Sarr (Crystal Palace). Skov Olsen staat er goed op in Italië, waar hij eerder voor Bologna uitkwam. Club Brugge zou mogelijk zo'n vijftien miljoen euro verlangen voor de Deen die afgelopen zomer nog in de belangstelling stond van Feyenoord, dat zelfs een recordbedrag voor hem overhad.

LEES OOK: Andreas Skov Olsen onthult hoe hij dacht over een transfer naar Feyenoord

Lang zou in de zomer van 2022 ook al in de belangstelling van AC Milan hebben gestaan. De Oranje-international tekende een jaar later echter bij PSV, waar hij door blessures vooralsnog niet volledig tot wasdom is gekomen. "Op een leeftijd van 25 jaar en met een loopbaan die hij tot nu toe in België en Nederland heeft doorgebracht, voelt Lang zich klaar om zijn kwaliteiten in een andere competitie te testen", weet de sportkrant echter.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV ontving bod van meer dan 50 miljoen euro: 'Hij wilde zelf niet, geweldig!'

Vanuit het Midden-Oosten was afgelopen zomer serieuze belangstelling voor een speler van PSV.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Zozo interesse voor Noa Lang. Ik had veel verwacht maar dit niet. Die speelt toch niet echt bijzonder goed... Of is het weer de gebruikelijke geruchtenmolen?

Copa
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Lang is een goede voetballer en heel leuk om naar te kijken. Maar hij is te veel geblesseerd om in het buitenland, waar echt gebald wordt te spelen. Ik zou dan eerder voor Paixao of Ivanusec gaan. Laatstgenoemde zit maar te verpieteren op de bank en de eerst genoemde wil vast en zeker en Feyenoord kan na het mislopen van transfergelden voor Bijlow en Stengs vast en zeker wat geld gebruiken. Ik zie verder geen enkele speler in Nederland, die op links kan ballen, in aanmerking komen

Rudolf21.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

PSV is Lang liever kwijt dan rijk. Earnest Stewart heeft zijn connecties waarschijnlijk opgetrommeld om hem zsm te lozen.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Als Ac slim is moeten ze voor olsen of sarr gaan

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen