180 fans van Manchester United krijgen op wedstrijddag zeer slecht nieuws

3 oktober 2024, 20:25
Foto: © Imago

Zo'n 180 supporters van Manchester United moeten de Europa League-uitwedstrijd tegen FC Porto noodgedwongen aan zich voorbij laten gaan. Het vliegtuig dat hen naar Porto had moeten brengen, steeg donderdag niet op.

De fans hadden een vlucht geboekt via Sportsbreaks, de officiële reispartner van Manchester United. Technische problemen hielden het vliegtuig donderdagochtend aan de grond. Toen het vliegtuig wel kon opstijgen, werd vanwege onstuimige weersomstandigheden in Porto besloten om dat niet te doen.

Artikel gaat verder onder video

De fans zaten urenlang vast op het vliegveld van Manchester. Ze krijgen de kosten van de volledige voetbalreis terug van Sportsbreak. Ook zullen een ticket ontvangen voor de komende Europa League-thuiwedstrijd tegen Bodø/Glimt, zo maakt Manchester United bekend. De werkgever van Erik ten Hag zegt de situatie enorm te betreuren.

LEES OOK: Voetbalfans genieten van uitspraken Arne Slot: Manchester United moet het ontgelden

De wedstrijd tussen FC Porto en Manchester United begint donderdagavond om 21.00 uur in Estádio do Dragão. In de eerste Europa League-speelronde verloor Porto met 3-2 van Bodø/Glimt, terwijl Manchester United met 1-1 gelijkspeelde tegen FC Twente.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Britse journalist vergelijkt Manchester United met opvallende Eredivisionist

Manchester United speelt op dit moment niet op de toppen van zijn kunnen.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

RustigeReinier
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Het is natuurlijk vervelend voor die die fans, maar veiligheid gaat voor alles. en laten we eerlijk zijn, een gratis ticket voor de volgende wedstrijd is een nette compensatie

VinVader
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Ach, die arme United-fans. Misschien moeten ze maar eens een lesje in nederigheid krijgen. Vroeger, toen Ajax nog de wereld veroverde, hadden we tenminste geen vliegtuigen nodig om te winnen.

Feytastic
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ach, die United-fans hebben het nog goed met hun gratis tickets. Wij Feyenoorders moeten soms gewoon door de regen naar het stadion. Dat is pas echte liefde voor je club!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen