Zien! Trenskow zet Derby van het Noorden op zijn kop met piekfijne volley

22 september 2024, 12:38   Bijgewerkt: 22 september 2024, 12:52

Jacob Trenskow heeft zondagmiddag sc Heerenveen met een heerlijke volley naast FC Groningen gezet. Luciano Valente zette de uitploeg in de negende minuut op voorsprong, maar de Deen van Heerenveen maakte dat doelpunt op fraaie wijze ongedaan.

De Derby van het Noorden is zondagmiddag om 12:15 begonnen. Heerenveen heeft een moeilijke week achter de rug met twee duidelijke nederlagen (9-1 tegen AZ en 2-0 tegen FC Twente), terwijl het gepromoveerde Groningen na twee competitie-overwinningen drie keer gelijkspeelde. Met AZ, Almere City en Feyenoord moesten de punten gedeeld worden.

Vroeg in de wedstrijd zette Thom van Bergen Valente vrij voor de keeper, die koeltjes binnenschoot (0-1). De reactie van de ploeg van Robin van Persie liet echter niet lang op zich wachten: uit een afgeslagen corner, na twaalf minuten spelen, besloot Trenskow in een keer uit te halen. Dat leverde een plaatje van een doelpunt op.

Volg de wedstrijd hier via ons live-verslag!

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Persie komt met opvallende reactie en krijgt applaus van ESPN

SC Heerenveen-trainer Robin van Persie slaat een opvallende toon aan na de 9-1 nederlaag tegen AZ.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl