Jordan Henderson kookt van woede na actie van ploeggenoot: medespelers grijpen in

26 september 2024, 22:35   Bijgewerkt: 26 september 2024, 23:12

Jordan Henderson en Bertrand Traoré zorgden tijdens de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas voor een zeer opvallend moment in de 63e minuut. Het tweetal leek het plotseling aan de stok te krijgen, waarna medespelers moesten ingrijpen. Ajax stond op dat moment met maar liefst 3-0 voor.

Volg hier alle ontwikkelingen bij de wedstrijd tussen Ajax en Besiktas!

Traoré was de aanstichter van de schermutselingen tussen de Ajax-spelers. De aanvaller werd van de bal gezet door zijn directe tegenstander en nam zijn revanche door de verdediger onnodig omver te lopen. Aanvoerder Henderson sprak Traoré hierop aan, waarna er een klein opstootje leek te ontstaan. Onder meer Kian Fitz-Jim en Devyne Rensch haalden het tweetal uit elkaar.

© Ziggo Sport

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Woede om opvallend moment bij Ajax in 55e minuut: 'Je moet je doodschamen'

Scheidsrechter Martin van den Kerkhof zorgde voor grote verbazing tijdens Ajax - Fortuna Sittard.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl