Feyenoord-talent niet bang voor concurrentie van Hwang: ‘Er liggen kansen voor mij’

7 september 2024, 12:45   Bijgewerkt: 7 september 2024, 15:52
Foto: © Imago

Feyenoord versterkte zich op Deadline Day met de Zuid-Koreaanse middenvelder Hwang In-Beom. Talent Gjivai Zechiël is echter niet bang dat hij daardoor op het tweede plan terechtkomt onder trainer Brian Priske. De twintigjarige middenvelder ziet nog genoeg mogelijk voor in doorbraak in Rotterdam.

“Wat er gaat gebeuren? We leven in het nu, niet in de toekomst”, stelt hij in gesprek met Voetbal International. “Natuurlijk hebben sommige jongens ook krediet verdiend, maar elk seizoen is een nieuwe start. Voor mij liggen er kansen om door te breken, om mezelf te laten zien, om een belangrijke speler te worden voor de ploeg.”

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Kenneth Perez ergert zich groen en geel aan doelpuntviering van Santiago Giménez

Zechiël beseft dat dit allemaal onderdeel is van ‘zijn traject’. “Door mijn blessure ben ik mentaal sterker geworden en ook fysiek gegroeid. Daar moet nog steeds wat bij, hoor”, beseft de middenvelder, die weet dat hij fysiek zal moeten aanpoten. “Vorig seizoen ben ik er een half jaar uit geweest en heb ik heel weinig wedstrijden kunnen spelen. Thuis tegen Go Ahead Eagles Onder-21 was toen mijn laatste negentig minuten. Dat vraagt om een andere intensiteit dan de wedstrijd tegen PSV om de Johan Cruijff Schaal. Toen was ik na zestig minuten echt moe.”

LEES OOK: El Ahmadi lyrisch over ‘brutale en jonge’ Feyenoord-middenvelder: ‘Ik verwacht veel van hem’

Zechiël heeft goede band met Priske

De talentvolle middenvelder geeft wel aan dat hij veel vertrouwen voelt van Prike. “Mijn band met hem is goed. We praten veel met elkaar, hij is veel met me bezig. Ik denk dat hij het in me ziet zitten. Dat spreekt hij vaak uit. Dan is het aan mij omdat vertrouwen te blijven uitbetalen. Goed trainen, mezelf laten zien in de speeltijd die ik krijg. Ik hoop dat ik veel minuten kan gaan maken dit seizoen. Of dit naar meer smaakt? Zeker weten”, besluit hij.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Voor Brian Priske springt één tegenstander ertussenuit in de Champions League

De trainer van Feyenoord laat zijn licht schijnen over de Champions League-loting.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

divano
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Zechieel is een aardig talent maar Whang voorbij streven is een nog een veel te hoog gegrepen hoger doel, die man heeft een rugtas vol ervaring, fysiek 1 blok beton, dan is er nog zijn Koreaanse mentaliteit, denk dat Feyenoord Zechieel het beste in de KKD ervaring moet laten op doen, uit zijn bewoording is zijn Ego boven alles verheven maar ik denk zelf dat ie nog wat jaartjes moet groeien gezien zijn spel in de onder de 21 en hoogstwaarschijnlijk alleen speelt tegen tegenstanders uit het onderste deel van het Rechter rijtje of als Whang is geblesseerd maar dat zie ik niet zo snel gebeuren

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen