Woede Feyenoord-fans richt zich op Priske en nóg iemand: 'Aan Insta Stories heb je niks'

14 september 2024, 21:23   Bijgewerkt: 15 september 2024, 01:04
Foto: © Imago

De supporters van Feyenoord zijn diep teleurgesteld over de slechte start van het nieuwe seizoen. Na vier wedstrijden heeft de club pas zes punten verzameld; de nog foutloze koploper PSV heeft er vijftien uit vijf duels. De woede van de supporters richt zich na het 2-2 gelijkspel tegen FC Groningen op twee personen: trainer Brian Priske en directeur Dennis te Kloese.

Priske kreeg na de openingswedstrijd tegen Willem II (1-1) de nodige kritiek omdat hij, in tegenstelling tot voorganger Arne Slot, koos voor een 3-4-3-formatie. Hij bond al snel in en veranderde de formatie naar 4-3-3, maar daarmee zijn de resultaten niet veel beter geworden. Sommige fans ergeren zich aan de wijze waarop Priske zijn ploeg na afloop toesprak en andere spreken hun frustratie uit over de Instagram Stories die de Deense trainer vaak plaatst na wedstrijden, waarin hij met een algemeen tekstje terugblikt op een wedstrijd. Na het gelijkspel tegen Groningen schreef Priske op Instagram: "Een teleurstellend resultaat op het eind. We zullen bij elkaar blijven en harder gaan werken. Eén team."

Artikel gaat verder onder video

Het bekende Feyenoord-fanaccount KuipTalk schrijft op X: "De achteruitgang in ons positiespel ten opzichte van vorig seizoen is pijnlijk om te zien. Ik weet dat hij nog niet met zijn sterkste team heeft kunnen spelen, maar als je wilt meedoen om de titel, is er geen tijd. Het gat met PSV is al te groot. Slot was een zeldzaam goede trainer en ik wil Priske wel wat meer tijd geven, maar we hebben in 2,5 maanden eigenlijk maar één goede wedstrijd gezien (uit bij PEC Zwolle). Met Insta Stories en stroere praat over 'fucking intensiteit' win je geen wedstrijden. De tactische teloorgang is vreselijk."

LEES OOK: Been ziet opvallend moment ná wedstrijd Feyenoord: 'Doen ze dit ook bij -10 graden?'

Ook klinkt veel kritiek op Dennis te Kloese. De algemeen en technisch directeur heeft Priske aangesteld. Ook wordt hij verantwoordelijk gehouden voor het verloop van de transferperiode, dat door sommige fans nu al als teleurstellend wordt beoordeeld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 ESPN-camera's schakelen snel naar Feyenoord-reserve in minuut 66

Een opvallend moment, halverwege de tweede helft van de wedstrijd tussen FC Groningen en Feyenoord.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop
Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

Uit de Kelderklasse: 'Wanneer je weer terug moet naar je vrouw..' 😂⚽

  • KELDERKLASSEMENT

Reacties

Sticks
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

En maar lachen om de situatie in Amsterdam door sommigen hier. 🖕

RWBY
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

@Sticks Niemand heeft het hier over Amsterdam, echt een kansloze reactie zeg. 🤦‍♂️

Sticks
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Iedereen die hier regelmatig reageert weet EXACT over welke mensen ik het heb die hier vrijwel dagelijks Ajax afzeiken. Dat jij dat blijkbaar selectief leest kan ik niet helpen. En voor de rest ben ik niet geinteresseerd in je reacties.

RWBY
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@Sticks Zie je m'n Ajax afzeiken dan? Nee! Als je daar een probleem mee hebt gewoon negeren.

Sticks
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Ik heb het niet over jou. Lezen is blijkbaar heel moeilijk. Gewoon negeren? Nee, het wordt hoog tijd dat jullie mensen van jullie eigen clubje eens gaan aanspreken op hun misselijke gedrag! Maar het probleem is dat jullie het wel prima vinden als sommigen hier continu een club afzeiken want er wordt niets van gezegd. Meten met 2 maten heet dat!

kib*
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

@RWBY, jou kan ik niet betrappen op afzeiken en afgeven op Ajax, maar jij bent toch niet blind of je doet toch niet alsof jij die voortdurende zinloze reacties van 21Rudolf21 niet leest ? Erger nog jij corrigeert hem en zijn fans niet eens. Als 21Ratje21, pardon Rudolf stopt dan zal er rust hier op FCUpdate komen en dan kunnen Ajax-, Feyenoord-, PSV-, AZ, Twente supporters weer zonder hatelijkheden normaal met elkaar gaan discussiëren, elkaar plagen mag zeker ook, maar niet met hatelijkheden. Dit gelijkspel van Feyenoord zou een onverwachte kantelpunt in kunnen zijn.

kib*
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Is ZO Sticks ! De waarheid.

RWBY
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

@Sticks ''Lezen is blijkbaar heel moeilijk'' Ik kan hetzelfde over jou zeggen, niet lelijk bedoeld. "Gewoon negeren? Nee, het wordt hoog tijd dat jullie mensen van jullie eigen clubje eens gaan aanspreken op hun misselijke gedrag!'' Of jullie nou veel beter zijn, vooral dat sommige van jullie niet eens kunnen discussiëren over voetbal, hoe oud zijn jullie eigenlijk? ''Maar het probleem is dat jullie het wel prima vinden als sommigen hier continu een club afzeiken want er wordt niets van gezegd.'' Een paar keer gedaan, maar wat valt er nou eigenlijk te praten mee trollen die alleen de boel hier te lopen verzieken voor iedereen, daarom zei ik ook negeren en wees de betere persoon. Of jij nou of iemand anders Feyenoord of andere clubs gaat afzeiken doet mij verder niets want ik weet dat degene gewoon een trol is en niet eens geïnteresseerd in een inhoudelijke voetbal discussie. Waar deze site eigenlijk moet omdraaien. ⚽⚽

RWBY
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@kib* ''RWBY, jou kan ik niet betrappen op afzeiken en afgeven op Ajax, maar jij bent toch niet blind of je doet toch niet alsof jij die voortdurende zinloze reacties van @21Rudolf21 niet leest ? Erger nog jij corrigeert hem en zijn fans niet eens.'' Tenzij hij inhoudelijk kan discussiëren of met goede argumenten kan komen, ongeacht dat je met hem eens bent, of niet. Dan is tie een trol en moet je hem gewoon negeren, het valt verder met hem niet te praten.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Normaal ben ik ook van het aanspreken, er over in gesprek gaan. Laatst nog een poging gedaan bij Rudolf. Helaas is een normale discussie/normaal gesprek voeren lastig, als iemand niet met die intentie op deze site zit. Als vervelend doen (trollen) de enige intentie is, dan is alles wat je zegt tegen dovemansoren gericht. Wellicht is negeren dan toch de beste optie. Wanneer hij zich dan niet aan de regels van de site houdt, even contact opnemen met bijvoorbeeld Dominic. Als meerdere dat doen, zal hij uiteindelijk verbannen worden van de site. Ik zou het anders ook niet zo goed weten...

Hurricane.
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Wat ik dan wel weer gek vind is dat storm en krotje verbannen zijn hier en gewoon weer verder kunnen gaan onder de naam sticks en kib*

kib*
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

@RWBY, ik reageer al niet meer op reacties van bepaalde reageerders en het voelt goed. Dank voor je bericht.

kib*
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

@Klantenservice, dank voor je bericht. Negeren is inderdaad het beste, doe ik al bij reacties van reageerders, waar ik me niet goed bij voel en het scheelt een stuk. Gisteren werd ik door Sticks gecorrigeerd vanwege mijn lange reacties, dus het kan wel onderling als het moet. Trouwens, soms is de lengte van een reactie nodig om de inhoud te verduidelijken, zie Boyke hier verderop. Maar ik ben met je eens.

kib*
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Hurricane, wie en of wat bedoel je ? Storm, Krotje ? Mijn opa ? Mijn oma ? Albert Heijn ? Wat is dit voor onzin ? Ach laat maar, jij bent de volgende die ik negeer, spaar je energie. Rare reactie.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Klantenservice je hebt mij al eens aangesproken ,en rudolf ook terecht . Maar bij sommige accounts doe jij helemaal niks . Dus je meet met verschillende maten ,en speelt een soort oneerlijke moderator Goku heeft feyenoorders aangesproken waaronder mij . Dat wij alleen voetbalinhoudelijk reageren Veel feyenoorders eigenlijk alleen rudolf niet houden zich eraan . Heeft iedereen hier kunnen lezen . We hebben de afgelopen weken ons daar aan gehouden . De accounts die gewoon door gingen met uitlokken etcetc daar zeg je nu niks tegen . Die zit(ten) nu te huichelen en jij lult mee . Je hebt jezelf hiermee geen goede dienst bewezen als 'neutrale'

RWBY
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

Oh kom toch op zeg! Kameraden! Geef die man als een keer tijd! (En Daarom zit ik gelukkig niet op social media.)

Klantenservice
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Helaas is de tijd bij een topclub beperkter dan bij een ploeg die niet mee hoeft te spelen om de titel en Europees voetbal

RWBY
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

@Klantenservice Oke, hoe lang had Slot er voor nodig er een team neer te zetten in zijn in zijn eerste jaar? Het is vrij onrealistisch om dat van een nieuwe trainer verwachten na 3 jaar succes.

Klantenservice
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

In de voetballerij werkt dat nou eenmaal bij de ene situatie anders dan bij de andere. Na meerdere mindere jaren krijg je over het algemeen toch wat meer tijd dan na een aantal goede jaren. Ik zeg overigens niet dat hij van mij direct ontslagen moeten worden, ik wilde alleen aangeven dat je bij een topclub niet altijd de tijd krijgt die je misschien verdiend, en bij een team dat niet echt 'ergens om speelt' wellicht wat meer. Slot is naar mijn mening een tactisch sterke trainer. Dat zie ik bij Priske nog niet. Er moeten 3 punters gepakt gaan worden, anders wordt zijn tijd natuurlijk minder. Dat is hoe het gaat in het voetbal.

RWBY
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

@Klantenservice Weet ik, maar toch vind ik het vrij oneerlijk voor hem, vooral dat tie afhankelijk is van de type spelers die hij nu tot zijn beschikking heeft. Maar die 3 punten zijn inderdaad hard nodig, ze moeten gewoon beter hun best doen voortaan en altijd top presteren ongeacht welke tactiek dan ook.

Goku
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

RWBY, hij krijgt zijn tijd wel, maar ben dan bang dat het schip al te ver is gezonk als men ingrijpt. Grootste deel van de selectie staat er nog van afgelopen seizoen. 2 basis spelers zijn weg en 1 is er geblesseerd. Wat is er zo veranderd dat ze zulke wedstrijden niet kunnen winnen. Afgelopen seizoenen speelde we ook weleens slecht of lukte niet alles, maar we trokken zulke wedstrijden wel over de streep. Ik persoonlijk zie het somber in...

RWBY
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

@Goku Niet alles, anders had je vorig seizoen van Volendam ook moeten winnen maar niet gedaan.

Kramer
Link gekopieerd!
    4
    + 1
avatar

Ja gooi Kloese eruit! Een aanrader om dat te doen😂. Ik ben voor!

RWBY
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

@Kramer Nee.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Weer een 'onderwerp' voor de clicks . We hebben een tegenvallend resultaat en dan ga je op internet wat reacties bij elkaar rapen .

RWBY
Link gekopieerd!
    7
    + 1
avatar

@gtsb 2.0 Gewoon klikbeet.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

klopt het is wel grappig Dat BRIESJUH STICKS KIBBELING HENDRIKS WEER voor de zoveelste keer als eerste moet reageren op een Feyenoord artikel kleuter is de hele dag elke dag bezig met Feyenoord

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    14
    + 1
avatar

Jurgen je hebt de laatste weken kunnen zien wat ik al een heletijd zegt . En wie hier de rotte appels zijn ,waardoor er niet normaal wordt gepraat over voetbal .

Kramer
Link gekopieerd!
    6
    + 1
avatar

Bijzonder.. en dan beticht je andere van meten met 2 maten? 😂

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Sorry Kramer maar ga lezen wat jou vrienden de laatste weken hebben gepost . En ga dan maar eens zoeken naar mijn reacties van de laatste weken . En kom dan eens terug .

Mijnmening.
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Je kunt het ook positief bekijken: Ze hebben nog niet verloren( haha). Ik ben als Feyenoorder niet echt verrast door hoe het nu gaat maar na de 2-0 dacht ik dat het wel de drie punten zou opleveren. In mijn kijk als een van de miljoenen trainers langs de lijn gaat bij de 1-2 Flap de fout in. Hij raakt de bal kwijt maar zijn reactie dit te corrigeren is nogal treurig. Ik zou Ueda gewoon eens vanaf het begin laten spelen. Houd Gymenez een keer op de bank. Ueda wint regelmatig zijn kop duels en geef hem dus eens een keer wat meer speeltijd. Slechter dan Gymenez kan hij het niet doen lijkt mij.En ach, supporters weten het ook altijd beter. Priske is ook net begonnen en hij heeft al een prijs binnen gehaald voor Feyenoord maar dat zijn de meesten dus alweer vergeten.... Terzijde...was het geen elleboog?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen