Wilfred Genee moet hard lachen om foto van Alex Kroes

3 september 2024, 23:33   Bijgewerkt: 3 september 2024, 23:47
Foto: © Vandaag Inside

Alex Kroes gaf dinsdag in gesprek met het clubkanaal van Ajax toelichting op de transferzomer in Amsterdam. De algemeen directeur droeg opvallenderwijs twee horloges – een om beide polsen – en dat leidde tot hilariteit in het praatprogramma Vandaag Inside.

Kroes vertelde niet zeker te weten of Kamaldeen Sulemana naar Ajax komt, omdat nog moet blijken of de FIFA bepaalt dat de transfer op tijd is afgerond voor de deadline. “Zou hij zich vergist hebben in de tijd? Hij zat op een gegeven moment met twee horloges om. Zou hij op het verkeerde horloge hebben gekeken?”, grapt Wilfred Genee bij Vandaag Inside. “Het zou zomaar kunnen dat ze daarom te laat waren.”

Artikel gaat verder onder video

Journalist Valentijn Driessen van De Telegraaf is niet onder de indruk van de transferzomer van Ajax, vertelt hij in het praatprogramma. Hij geeft Kroes ‘natuurlijk een dikke onvoldoende’. “Een 4. Je moet ook creativiteit tonen, maar wat is er nou gekocht waar creativiteit uit blijkt?” Ajax haalde Daniele Rugani, Bertrand Traoré, Wout Weghorst en wellicht dus Sulemana naar Amsterdam.

© Vandaag Inside

LEES OOK: Alex Kroes deelt zorgelijke update over de komst van Sulemana

Ook Johan Derksen is niet geïmponeerd door de algemeen directeur van Ajax. “Kroes was ongeloofwaardig vanaf het moment dat hij, na zijn tijd als algemeen directeur, de troostprijs kreeg dat hij nog technisch directeur mocht worden. Hij had toen moeten zeggen: nee, ik wil algemeen directeur zijn, anders zoek je het maar lekker uit.”

VIDEO: Valentijn Driessen beoordeelt transferwindow van Alex Kroes: 'Dikke onvoldoende natuurlijk!'

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Duizenden boze tweets na transfer Steven Bergwijn naar Al-Ittihad

De bij Ajax vertrokken Steven Bergwijn krijgt geen warm welkom in Saudi-Arabië.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Balletje rond zei al eerder in een reactie.. Ze kunnen niet klok kijken in Amsterdam voor de kerst de deur uit. Nou hij begint toch gelijk te krijgen hahahaha.

BartVanderVeen24
Link gekopieerd!
    3
    + 1
avatar

' ook Johan Derksen is niet geïmporteerd door de algemeen directeur van Ajax '. Kroes is geen algemeen directeur Dominic Mostert. Altijd eerst het artikel checken op fouten voordat je het gaat publiceren.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen