Weghorst des duivels bij Oranje, Koeman heeft er genoeg van: 'En nu is het klaar'

8 september 2024, 15:14   Bijgewerkt: 8 september 2024, 15:52
Foto: © Imago

Wout Weghorst heeft zondagmiddag een akkefietje gehad met de broertjes Timber op de training van Oranje. Na een tik van Jurriën liet de nieuwe Ajax-spits verbaal weten daar niet gediend van te zijn. Ronald Koeman voelde de behoefte in te grijpen.

Tijdens de training van zondag waren de reserves van het duel Nederland - Bosnië-Herzegovina actief. Spelers die in de basis waren begonnen tijdens dat duel, kregen rust. Wout Weghorst en de gebroeders Timber stonden dus met Koeman op het veld. Toen Weghorst een tik op de voet kreeg van Jurriën, raakte de Ajacied geïrriteerd, wat hij gelijk liet weten aan de speler van Arsenal. Toen hij van Quinten vervolgens een soort bodycheck kreeg, was Weghorst er helemaal klaar mee.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Eén Oranje-international staat lang na Nederland - Bosnië als enige nog op het veld

De spits stapte op Koeman af en beklaagde zich over de gang van zaken. Waarschijnlijk vond Weghorst het niet prettig dat de training op het scherpst van de snede werd uitgevoerd. Koeman was echter niet gediend van de klaagzang van Weghorst en riep op een gegeven moment: "En nu is het klaar! Ik heb tegen jou iets gezegd en iets tegen hen gezegd."

Weghorst leek te verlangen naar het einde van de training, en toen dat moment kwam, snelde hij naar zijn fiets. Andere internationals bleven nog even wat hangen. Fysiek ongemak heeft Weghorst niet, bevestigde de bondscoach. "Hij heeft geen blessure", zei Koeman bij het verlaten van het veld.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Alle Oranje-spelers zitten in de kleedkamer, waarna Wout Weghorst iets opvallends doet

Een opvallend moment na de eerste training van het Nederlands elftal.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Zadkine
Link gekopieerd!
    22
    + 1
avatar

Die intrinsieke motivatie die iedereen qua arbeidsethos en onverzettelijkheid naar een hoger plan moet trekken👍

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Het zit voor weghorst mee als invaller . En dat is hij een beetje vergeten . Het is leuk als je een soort anti held hebt bij oranje . Die dan scoort op zo'n ek en wk . Maar blijf dan een beetje bescheiden en realistisch . Want buiten zijn invalbeurten bij oranje is het niet zoveel . Burnley ,manchester( dankzij ten hag ) het was geen succes . Gewoon beperkte spits met veel inzet . En nu een met een te groot ego

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    31
    + 1
avatar

Een van Persie op zijn 32e een van Nistelrooij op zijn 32e allemaal oranje spitsen die wat gepresteerd hebben in hun verleden en waar andere spelers van konden leren en naar op kijken.. Vergelijk dat eens met een Weghorst.. Een dwaas, per toeval als invaller eens een goal maken. Tegen Bosnië krijgt hij m toevallig voor z’n voeten en bedankt niet 1 keer Quinten Timber of geef hem alle eer na zijn goede werk. Nee spelers houden niet van zulke eenlingen en zijn daar snel klaar mee met zulk gedrag. Ben benieuwd hoe die zich gaat ontwikkelen in de eredivisie. Denk dat het geen schoonheidsprijs gaat verdienen. We wachten het af Rudolf21 zal er niet ver naast zitten. R21.

gtsb 2.0
Link gekopieerd!
    28
    + 1
avatar

Dit is nu een goeie reacties rudolf ,op je laatste zin na. Laat de rest gewoon achter je gozert .

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

21 rudolf 21 met rode neus Toch wel mooi dat je de echte spitsen van Nederland die van het oude Ajax vergeet te vermelden toch iets met haat naar die club

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    17
    + 1
avatar

Ik wil wel benoemen waarom ik dat niet doe. Maar dan is het straks weer janken hier. Laten we t op de feiten houden. Robin van Persie een voorbeeldprof en topscoorder aller tijden van het NL elftal. Daar kijken jonge speler tegen op.

Hijreageertaltijd
Link gekopieerd!
    8
    + 1
avatar

Toch wel mooi dat je zo gelukkig kan zijn in je eigen wereldje miss moet je eens vaker naar buiten en weg achter je telefoonscherm pc scherm of tablet scherm want als je van Basten of Cruijff in het buitenland niet erkent leef je onder de grond of met dichte gordijnen de hele dag

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ik kan er ook niks aan doen dat Ajax momenteel weinig voorstelt je hoeft je niet te bewijzen hoor. Je kan straks lekker in de bejaardentehuis het hebben over die goede ouwe tijd.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    19
    + 1
avatar

Ik kan wel een paar oud spitsen van Ajax noemen die het heel ver hebben geschopt bij grote buitenlandse clubs in het verleden zoals Marco van Basten en Klaas-Jan Huntelaar.

ERIMIR
Link gekopieerd!
    23
    + 1
avatar

Daar gaan ze bij Ajax nog veel 'lol' aan beleven komend seizoen. Hij ging toch altijd als laatste weg op de training.

Zadkine
Link gekopieerd!
    13
    + 1
avatar

Ja dat kwam omdat zijn teamgenoten de deur altijd op slot deden, de droefneus

Derk62
Link gekopieerd!
    10
    + 1
avatar

Weghorst is al een echte 020, direct janken en klagen bij de trainer 😱😱🤮🤮

Paulito
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Meisje Woutertje toch, Zelf ga je ook intensief de duels in! Kan Woutertje er niet tegen om ook worden aangepakt. ken je rol als Sub Sub. voetballend is ons Woutertje de slechtste van het stel. Hij mag Timber eerst bedanken voor de goal!

De stoker
Link gekopieerd!
    9
    + 1
avatar

Dit is nog erger dan Noa Lang

Larsa28
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

:) Hete meisjes wachten op u op - - Top25.fun

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen