Naomi Veltman meldt zich boos op Instagram na kritiek op echtgenoot Joël

5 september 2024, 09:39
Foto: © @naomiveltman - Instagram

De vrouw van Brighton & Hove Albion-verdediger Joël Veltman, Naomi, haalt op Instagram uit naar een aantal Engelse voetbalanalisten die zich kritisch uitspraken over haar man. Veltman was afgelopen zaterdag in het uitduel bij Arsenal betrokken bij twee incidenten die tegenstander Declan Rice een gele kaart - en dus een rode - opleverden.

Vlak voor rust, bij een 1-0 voorsprong in het voordeel van Arsenal, kwam Rice te laat in bij Veltman en toonde scheidsrechter Chris Kavanagh de Engels international zijn eerste, volledig terechte, gele prent. Vijf minuten na rust wilde Veltman een vrije trap snel nemen, maar tikte Rice de bal net voor zijn voeten weg. Kavanagh greep opnieuw naar zijn borstzak en hield de middenvelder zijn tweede gele kaart voor, waardoor Arsenal ruim veertig minuten met tien man verder moest. In ondertal incasseerden The Gunners uiteindelijk de 1-1 van João Pedro, wat ook de eindstand zou betekenen.

Artikel gaat verder onder video

LEES OOK: Brighton blijft ongeslagen na bezoek aan Arsenal, zorgen om Jurriën Timber

Voormalig spits Peter Crouch, tegenwoordig als analist verbonden aan TNT Sports, nam na afloop de rol van Veltman bij de tweede gele kaart voor Rice onder de loep. "Iedereen die heeft gevoetbald begrijpt wat hier gebeurd is, Veltman heeft de scheidsrechter bespeeld", sprak de cultheld van weleer onder meer. Bij diezelfde zender meende co-commentator (en oud-voetballer) Ally McCoist dat juist Veltman had moeten worden weggezonden voor het tweede incident. Ook voormalig Arsenal-middenvelder Ray Parlour sprak op X schande van de beslissing van Kavanagh.

LEES OOK: Jamie Carragher reageert met 22 lachemoji’s onder uitspraak over Manchester United

"Analisten op tv zouden verantwoordelijk moeten worden gehouden voor de verhalen die ze naar buiten brengen", schrijft Naomi Veltman in haar Instagram Stories. "Het is niet alleen onwaar, het brengt spelers en hun families ook nog eens in gevaarlijke situaties", besluit de echtgenote van de verdediger.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Als Arne Slot wegloopt, vertellen de Sky Sports-analisten wat ze van hem vinden

Liverpool-trainer Arne Slot maakt veel indruk op de voetbalanalisten in Engeland.

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

It's showtime! Wed €10 en scoor €50 aan free bets!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+
Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

Officiële tickets voor Europese topwedstrijden koop je veilig en vertrouwd bij FCUpdate.nl

  • Ticketshop

Reacties

Allback
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Een schande dat ze het opnemen voor Rice, hij schopt gewoon bewust die bal weg. Een volledige terechte gele kaart en ja dan is het helaas voor hem zijn tweede en dus rood. Oliedom. Hier zouden ze veel vaker geel voor moeten trekken het is gewoon spel bederf. Scheidsrechter heeft gefloten en dan blijf je gewoon van de bal af.

21Rudolf21
Link gekopieerd!
    5
    + 1
avatar

Goh Joel Veltman in opspraak in Engeland wat een toeval. Veltman heeft weer eens iemand een rode kaart aangenaaid alleen krijg nu geen hulp van Ajax kliekjes uit de media. Dus zijn vriendinnetje (soort zoekt soort) moet t maar voor hem opnemen.

Stevenszoon
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Niet gekeken waar het om ging zeker, nog steeds een gefrustreerde feyenoord supporter zeker pffff droeftoeter.

Copa
Link gekopieerd!
    24
    + 1
avatar

Uitstekende reactie van Allback Dit soort knullen waaronder de Muppets en een aantal journalisten kunnen van alles roepen omdat ze een podium hebben. Hadden ze dit niet dan zaten ze de gehele dag op een bankje te mijmeren over van alles en nog wat. Ik vind het aantal likes van de twee hierboven bijzonder leuk. Een grotere tegenstelling bestaat bijna niet

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen